Røykepause
Bildet inngår i albumet Vientiane. Laos -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger243
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_64699} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Inger-Lise S.

Hei! Artig bilde! Er dette en røykende munk,eller?? Nei,han ser da ut til å ha levd godt,så....Fine brunfarger i bekledningen,fin bakgrunn.Men synd det ble litt lys himmel...Disse himlene er så vanskelige syns jeg! Blir de IKKE utbrente,så blir forgrunnen for mørk,hos meg...Vet du svaret? Hilsen Inger-Lise
Hans Petter G.

Takk Inger-Lise- joda det er en munk.
Et svar på hvordan balansere forgrunn og bakgrunn er å bruke oppletingsblits eller reflektor. Begge deler er nokså uaktuelt for meg - i alle fall på reise med stort og relativt tungt kamera. Andre muligheten er bruk av layers i PS hvor bakgrunn og forgrunn hvert sitt lag med ulik behandling - og så med nennsom sammenskjøtning igjen. Jeg har brukt det i noen grad her- i større grad på http://foto.no/cgi-bin/bildekritikk/vis_bilde.cgi?id=85307 Det er vel en treningssak, men jeg synes fortsatt det er ganske vanskelig å få det til å se usynlig naturlig ut.
Hans Petter
Leif Tore M.

Syns motivet er greit, men syns at munkens ansikt er for mørkt. Tror kanskje en liten mellomtone-justering i PS kunne fikset på dette.

-Leif Tore-
Hans Olav S.

Flott motiv.

Bildet er skarpt og detaljert. Bare synd at himmelen ble litt lys i forhold til forgrunnen.

Morsomt med sigaretten :)

MVH
Hans Olav
Ishi K.

Greit portrett. Enig med LTM at ansiktet er fortsatt litt mørkt. Bildet minner meg på en gang jeg stod på gaten og tok en røyk, en eldre norsk dame gikk forbi meg, stoppet opp og sa: ''RØYKER utlendinger også?!'' :)

ILS: kommer an på motivet, men du kan også lage litt dramatikk, ''annerledes'' med å bruke en pass kraftig lommelykt. Bruker du det bra, kan det bli spennende :)
Inger-Lise S.

Hans Petter Og Ishi: Takk for tips og opplysninger!
Hilsen Inger-Lise
Ioannis L.

Fint bilde!
Jeg tror nok den beste løsningen i etterkant av tagningen er den du har prøvd selv, Hans Petter. Det krever kanskje litt trening med justeringslag og masker, men det er nok det lureste. Du kan jo prøve ''replace color'', sette sampleren på forskjellige steder i hudtonene, med forskjellig fuzziness, og derettet dra litt opp på lightness. Eller kanskje kontrolert dodge brush i de mørkeste tonene. Men disse metodene er ikke alltid så vellykkede selv om de kan være mye raskere... ;)
Inger Anne Maritsdotter V.

Artig fyr det der;bra bilde som viser at de tross alt er ganske så menneskelige de også:-)
mvh Inger Anne
Petur E.

Fint bilde av en munk.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu