Utstyr
  • canon 7D
  • Canon 400 F 5,6
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger97
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_645867} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
jarl kjetil j.

Hei!

Et tiltalende og vakkert bilde av dvergfalkdama. Fin komp og naturlig høyfjellsmiljø mot en dus og fin bakgrunn. Mulig du kunne gitt falken noe mer oppskarping. Bra dette.

jkj
Frode L.

Hei.

Flott av falken, henger meg på Jarl Kjetil.

Frode.
Svein R J.

Enig med di øvrige ett flott bilde av falken i riktig miljø

Mvh Svein
Avsluttet .

Wow, vakkert av den flotte fuglen i sitt rette element.
Selve bildet kunne nok blitt bedre, men det avhenger jo alt etter hva slags lys det var i opptaksøyeblikket. Litt lite fugl i bildet, og tenker meg jo mine tanker om det at det jammen ikke er så lett å komme tett på disse uten skjul el.l.

Så, for all del, et praktfullt bilde fra naturens egen arena.
Ja, ser nå at du har litt feil lys inn på fuglen, fra venstresiden, jo, veldig bra utført etter forholdene som rådet der og da.
Må være litt av et kick å treffe på en falk slik som her.
mvh arild
Per N.

Heldig du Bente som har kommet over denne flotte falken .
Flott levert av deg og ditt kamera .
Ser at bildet ditt har enda mere " å gå på " , med tanke på etterbehandlingen . Hva slags program bruker du til etterbehandlingen av bildene dine ? Canon sitt program ?
Lightroom ?
mvh
Per N.
Bjørn Åge O.

Flott fanget av denne falk der jeg henger meg på de øvrige, der du har fått fanget den i ett flott miljø, ikke hverdagskost er det heller. Bra jobba .
Bente Elisabeth P.

Hei alle sammen og tusen takk for alle fine tilbakemeldinger. Det var en heftig opplevelse: ) noe spesielt med disse rovdyra våre. Når det gjelder etterbehandlig så er det ikke gjort noe annet enn crop i photoshop. Oppskarping vet jeg rett og slett ikke hvordan jeg gjør. Men ser poenget med det. Så må vel lære meg det, rimelig nybegynner på PS. Ha ei fin fotohelg alle: )
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu