klok avstand
Det er nok lurest å vente på eventuell restemat, "ørnebag" istedenfor "doggybag" kanskje ?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger80
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_645143} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Svein R J.

He he ja det er nok lurest stilig bilde, så en film om noen innpåslitne kråker som plaget ett par ørner som satt og spiste det endte med att når ørna fløy grabbet den tak i den ene kråka så var den take away ;-)

Mvh Svein
Anders H.

Hehe. Ja jeg har vært heldig å få sett akkurat det selv. Tok bilde av det men det var for langt hold :-(
Bjørnar P.

Klar og fin fortelling. Veldig lite bilde, uten at jeg ser noen grunn til at du har valgt det. Er utsnittet så kraftig at bildet ikke tåler større format? Hadde vært et pluss dersom den minste fuglen kom over gresstråene, slik at den ble mer markert.
Anders H.

Enig i at den minste fuglen kunne vært "høyere". var lite å gjøre med det :-) - angående format så kan det være at jeg har lagt inn feil versjon. Eksporterer bestandig 2 stk fra LR. En i full str og en på maks 400 kb og 700 pixler. Muligens har jeg lagt inn den siste her og da blir bildene små av en eller annen grunn. Skjer kun på foto.no - ikke på www.andershanssen.com eller på Flickr.
Bjørnar P.

700 px på lengste side er langt under det tillatte, som er 1280.
Dersom du legger inn i full størrelse vil foto.no automatisk skalere bildet ned til maks størrelse. Ikke helt å anbefale, da du da mister muligheten til å skarpe opp bildet på nytt for å kompensere for skarphetstapet etter nedskaleringa.
Anders H.

Ok. Takk for tilbakemelding. Hvordan burde jeg skalere selv for best mulig resultat. ?
Bjørnar P.

Kort versjon: Velg riktig størrelse selv i bildebehandleren, velg 100% visning og etterjuster skarpheten til bildet oppleves som tilstrekkelig oppskarpet. Lang versjon: Kan sende deg en detaljert oppskrift som e-post.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu