Ut på tur, aldri sur
Ja, det er dårlig kvalitet på bildet og ja, det er tatt med et mobilkamera... men jeg synes det ble et blinkskudd som beskriver denne lille gutten veldig bra. Så derfor fikk jeg lyst til å dele det med dere.. :)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_642990} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Harald N.
+1
Gladbilete til å bli i godt humør av.

Mvh Harald
Rune J.
+1
Man kan ikke annet enn å være enig i hvorfor du la det ut. Det er et herlig motiv med en fantastisk blid kar som sper glede til de som ser det. :-)

Rune
Lars-Kristian M.

Tusen takk for tilbakemelding. Her inne blir en ofte kritisert både foran og bak hvis bildet ikke er skarpt nok, riktig croppet, feil lys o.s.v...
Så da er det fint å få positive tilbakemeldinger på et slikt bilde også. Dette bildet ble for meg et blinkskudd som beskriver sønnen min 100%. Han er en liten krabat som er full av humor, livsglede og sjarm. Han gjør alle i vår familie glade hver eneste dag! :D
Håvard F.
+1
Herlig
Frode H.
+1
Et godt eksempel på at motivet er MYE viktigere enn det selve tekniske (selv om jeg mener at det ikke er så verst her heller). Bilde som slår deg med en gang, bra fanget!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu