Om slappe bukker og å erkjenne nederlag
En svært enge krets har vel fått med seg at unge Odd Chr. Knutsen utfordet til sprangkonkurranse i fjor høst, samt at undertegnede var dum nok til å akseptere utfordringen.

Selv om det er noen dager igjen til bukkejakta, legger jeg meg flat og erkjenner nederlaget. Knutsen har presentert det ene spreke sprangbildet etter det andre, mens jeg ... ehr...

Til mitt forsvar skal sies at mine bukker er de slappeste i kongeriket. Så slappe at de må bæres fram av geitene, som slasken på bildet. Da kan man heller ikke forvente sprangbilder!

Neste år...
Neida, hardt croppet og kjapptatt fra bilvinduet på vei hjem fra ei hjorteøkt ble dette ingen perle nei. Men det eneste sprangbildet i år!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger165
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_642829} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Dag Tore ..

Gratulerer!Bernt Østhus.Dette var et brukbart resultat! Ikke mange naturfotografer som her et slikt krevende motiv på brikken. Helt grei kameravinkel i sommerlig miljø.Hadde ønsket at du hadde heve kontrasete noe. Du har enda muligheter til å sikre deg flere "parringsbilder!! Det er bar å stå på! Ønsker deg lykke til utover med nye blinkskudd,enten det er hjort eller rådyrbilder;)Dag T Silseth
Svein R J.

Ja ja ble da ett brukbart resultat dette ikke alle som for tatt bilde av denne begivenheten

Mvh Svein
Per G.

Trøndergeitene er solide fruer, ingen tvil om det. Godt gjort å få til dette selv fra en halvgammel Landcruiser!
Mvh
Per
Odd Chr. K.

Jasså gitt, slapp og slapp ... Tror nok det ligger stenhårde saker gjemt i dette bildet. Ja, det er vel 9/8 idag og bukkejaktstart imorgen. Det var vel deadline for vår lille duell - ennå noen timer igjen... Sprangbilder av valgfritt dyr var vel tema, og det har jammen ikke blitt så mange på undertegnede heller som Mr Østhus vil ha det til, men skal bidra med ett - det får bli damenes år iår... nå som Bernt har lagt opp til at damene skal få sitt...
Forresten et kult bilde i kulturlandskapet - Smilet er stort :)D
Odd C.
Jostein S.

Hei
Gyldne tider, er det ikke det det heter
Livets gang!
Godt foreviget da
Jostein
Sissel Elisabeth H.

Fint foreviget av de to yre i enga. God smilebåndseffekt i dette bilde, noe vi trenger alle og en hver.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Roar K.

Akkurat denne akten er vel viktigere enn sprang for den sørger for at det blir rådyr i framtia også. Slikt som dette blir vel aldri umoderne. Kanskje ikke mindre spennende dette enn da jeg fikk anledning til å forevige et tigerpar i Karnataka i India for halvannet år siden i samme situasjon som dette.
Skarphet og detaljer på aktørene er det ikke noe å si på.
Kanskje kunne bakgrunnen vært ytterligere støydempet og et par uskarpe cm nederst vært fjernet? Men da er vi vel inne på området utidig pirkemas?

Roar
Bernt Ø.

Takk for kommentarer. Etter å ha sett Knutsens endelige bidrag er det bare å slå fast at dette ble klumpete mot elegant, vakkert mot ulekkert og vellykket mot mislykket - med andre ord en umake konkurranse;-). Odd Chr - gratulerer med seieren og et fantastisk bilde.

Neste gang skal jeg ta bildet før jeg tar konkurranseutfordringen;-)!

Mvh,
Bernt
Odd Chr. K.

Så, så... Det var vel jeg som valgte hjemmebane denne gangen med Østfolds tette rådyrbestand. Du ror nok i land 9 av 10 hvis tematikken blir en annen. Og hvis hjorten ikke hadde tatt "all" din tid... så hadde du nok sløret inn et seiersbilde her også ...:)
Odd C.
Frode L.

Hei.

Ikke noen dårlig erstatning dette, rett på der akten er i full gang.
Flott skue.
Dere for knives mer neste sesong ;-)

Frode.
Trond T.

Hei
Flott opplevelse, ikke alle som får sjangs til å få med seg en slik opplevelse. Verken på rådyr eller hjort. Så det er vel bare og glede seg til neste år. Regner med at konkuransen blir fulgt opp neste år :-)
mvh trond
Bjørn Åge O.

Artig bilde der begge ser like lure ut, Ja det må jeg si du er jammen heldig du Bernt heller skal jeg kalle deg Noa, for det er han dyrene kom til. For min del hadde jeg vert kjempe fornøyd med et sådant motiv. KNALL
Duy P.

Flott fanget av akten den er ikke opptatt av oss fotografer.
Bernt du må jo ikke tjuvstarter på en slik konkurransen.

:) duy
anders s.

skikkelig bakholdsangrep dette her :-)
rett mot posituren er helt toppers
mvh an
anders s.

ders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu