Strynefjell
Utstyr
  • F5
  • 24-120
  • Blender-
  • FilmtypeRDPIII
  • Nei
  • AnnetBrukte pola..for å bryte vannskorpa og klarne opp himmel.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger119
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_6418} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Anders J.

Härlig landskapsbild med mycket fin komposition. En aning dålig kontrast till höger, mellan berget och himlen. En effekt av polfiltret antagligen. Det är småsaker i sammanhanget. En mycket fin bild, precis i min smak!
mvh
Anders
Anders J.

Konstigt att inte fler kommenterat denna väldigt fina bilden...jag visar mitt gillande genom att ge den ytterligare en kommentar ;-)
mvh Anders
Avsluttet .

Enig så enig.
Fredrik T.

Ja jeg må legge til en komentar jeg å da.
Veldig bra utsnitt. 8/10
Birna R.

I en poengskala vil jeg gi dette maks. 2 av 10. Uhyre kjedelig og upersonlig, rakt fram, avbildning. 2'ern er for at eksponeringen er brukbar, og at ikke komposisjonen var enda stivere.
Anders J.

Björn, du förvånar mig faktiskt med din kommentar. Detta landskapet skulle kunna fotograferats på hur många sämre sätt som helst! Här finns en tanke bakom och jag är övertygad om att det inte bara är en bild tagen rätt av. Jag tycker dessutom att exponeringen är mer än brukbar. Men som många gånger förr, smaken är som baken, delad.
mvh
Anders
Birna R.

AJ: betviler ikke at det *kan* gjøres semre, og jeg plaserte det da heller ikke nederst på karakterstigen. Mitt poeng var at dette bildet ikke utnyttet mulighetene i landskapet i noen særlig grad. Stivt og kjedelig komponert. Hva er vitsen med bildekritikk om man ikke kan påpeke slikt?
Avsluttet .

Då får jag väl också lämna en kommentar..det finns tyvärr inte så mycket att kommentera..naturen är ju helt ok..men det finns ingen intressant information i bilden som inte har visats en miljon gånger innan..det räcker inte att ta en bild med fjäll och vatten..det bör ingå något mer än detta för att få ett högre betyg..bildinnehållet blir inte bättre av ett polfilter..
mvh/gunte..
Michael L.

Hei,hei!..BR:Selvfølgelig skal man kunne komentere uten at det på død og liv må være positivt..men kunne du ikke også kanskje komme med et par tips,slik at jeg kan ta bilder litt høyere opp på skalaen neste gang?
GH:Jeg mente i hvert fall selv at polfilteret økte innholdet i bildet noe,ved at vannskorpa ble brutt,slik at jeg fikk med noe av det som er under vannet også.(?)
AJ: Takk for din ''hjeltmodiga'' innsats.
MVH,FA
Birna R.

ML: gå ''inn i motivet'' med sansene skjerpet. Jeg mener det bokstavelig. Dette bildet er en direkte avbildning. Du har ikke jobbet med mulighetene som ligger foran deg. F.eks. er det ofte bedre å arbeide på mindre flater når lysforholdene er slik som du hadde her.

Ellers kan du jo melde deg på noen av kursene som jeg og Magnus Reneflot holder i 2001. bl.a. i Rondane (i september).
Erling K.

Et fint bilde, men jeg synes det er litt vel mørkt.
Michael L.

Enig med du EK,..Ble litt mørk når jeg brukte autolevels i PS.Slurv fra min side.
ML
Carsten A.

Tja, her må jeg i det alt vesentlige slutte meg til BR og Gunte sine kommentarer. I slikt lys er oppgaven ikke lett, det er så, men bildet blir jo ikke bedre av den grunn. Ellers er bildet atskillig for mørkt.

Autolevels ? Huff og huff.
MVH CA
Nils H.

Michal! Jeg synes det virker som om at BR ønsker kursdeltagere. Han om det. Det bør ikke bli deg. Noen ganger handler faktisk fotografi om ''avbildning''. Jeg hadde betalt 17,50 gladelig for dette for dette ''postkortet''. MVH NH
Birna R.

NH: jeg ønsker selvsagt kursdeltakere. Om Michael vil være med er jo opp til ham. Om andre enn Michael synes bildet kan forbedres er faktisk opp til oss andre. Her har det vært luftet ulike synspunkter, noen synes dette er bra, mens andre igjen (meg selv, CA og GH) ikke er like begeistret.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu