Man må bli gammel ellers må man dø!
Denne fine blomsterbuketen fikk jeg av min nye nabo,her hvor vi nå bor i Oslo.Dessverreflytter hun.Vi har bodd her i fire år og fant tonen over våre dyr og masse arbeid i hagene.
Sånn er livet,men alt kunne være enda mye verre!!!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger40
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_639303} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Roar K.

70 er da ingen alder i dag, Anke. Noen blir jo fort 105.
Joda, jeg er yngre enn deg, men ligger bar 4 år etter.
Herlige blomster i flotte farger.
Har vi ikke allerede fått dem så får vi dem vel kanskje snart i abstrakt?

Roar
Avsluttet .

Får gratulere deg med dagen da Anka, når det enn var, fin bukett du presenterer her for oss...så du har fått deg ny hund? Min gamle Tara lever fremdeles, nå 16 år...og jeg kommer fort etter deg i alder jeg og..

mvh Ulv
Avsluttet .

Heldigvis noen få år igjen til 70:) Men dette ble jo et virkelig fint bilde av buketten, skarpt og fint. Muligens litt skarpt lys, men pytt pytt. Kjekt med gode naboer, og hagearbeid(les preik):)
mvh arild
Anke S.

Ja Roar ,det sier du!Det går i hvert fall fort ,veldig fort i vår alder å bli 80,hvis jeg da blir det med alt det stresset jeg holder på med.Man skulle ikke ha eiendom,en evig vedlikehold uten ende.
I neste liv blir det Obosleilighet og blomsterkasse,som kjerringa sa til bonden eller til meg.
Ja du sier noe,det måtte da blitt i min første abstrakte stil,hvis jeg kommer til landsbygda,hvor jeg bodde før,det er der jeg fant på den stilen.
Man må jo finne på nor,for å holde ut,men det blir for mye av det meste nå,når man aldrig blir ferdig,både ute og inne,sånn som vi har stilt oss.
Ellers takk også til
Ulv! Det var 2. juni,jeg er tvilling.De liker seg best på varehus,men det var den gangen.
Nei ,etter at vår hund gikk ifra oss,blev det ikke noen ny hund,jeg orket ikke å gå tur lenger heller på seine natta,før rakk jeg det aldrig og så en natt vi kom til Oslo kom en søt liten kattepus til oss.
Det var kalt ute,jeg måtte bare ta den inn,den var så tillitsfull og ingen ville ha den,ingen bilder på stolper og vet.Så viste det seg at hn var gravid etter to måneder,ja når og hvor hadde hun blitt det?
Vi hadde bestillt sterilistin og fordi legen da sa ,at jeg ikke kommer til å få kattungene plassert,viste heller ikke hva det krevde av pass og stell så da vet du hvordan det gikk. Om sommeren blir over 200 katter satt ut,sa de også.
Nå trenger jeg ikke å gå tur mere,hn var de tre første ukene ikke ute,vi var ikke tøff nok til det,men da vi drog til landsbyen opp ei skogen ,da lot vi henne gå,jeh klarer ikke å holde dørene igjen der.Du veit inn og ut i et sett.
D har så gammel katt? Uff jeg liker ikke å tenke på alt det triste,som følger med en avskjed!
Det er sååå vond å miste dem vi er så glad i.
Alt har sin pris!
Ja du kommer fort etter du også,da er dere tre om det!Sånn er dessverre Livet
Tusen takk også for din hilsen
Arild du hørte,hva jeg skrev,ja det går fort,alt for fort!!!
Du har rett,det er for lyst,men jeg er jo ikke så flink med min powershot som dere,vet jeg,men det holder for meg,takker deg også så mye,koselig med respons!Nei ,vi jobber begge to i hagen,våre menn har blitt syke. Veldig leit,så derfor syntes hun ,at det kom en kjerring som også pratet høyt med dyret sitt og sleit i hagen,bekjære gamle trær.
Ifjor stod jeg 4 timer fra kl 20 til kl 24 i 60 år gammelt epletre som jeg ville ha kortere,sånn at eplene som klaster i bakken reduseres i år fra 500 til 200,men hva så jeg med forskrekkelse at der hvor j hadde tat en kvist kom det 10 nye,så snart er det igjen bekkmørkt under den.nå sliipper sola igjennom ,når den en gang skinner.
Er sommeren sånn,kan det like godt være vinter,for da venter jeg meg ikke sol og ikke glemm varmen,det er høst hele tia og vi kommer ikke bort til et varmere land.
On natta kan vi skravle,nr begge vår menn har krøpet til seng,hun er oppe tidlig og sent min nabovenn.Selv om er oppe til 2 og tre ,så kan hun stå opp 7,jeg hviler til 3 når jeg legger meg6 og ser på tv til jeg sovner.Ryggen trenger hvile etter 13 timer med hagearbeit.Jeg trenger en couch ,som vet hva som må gjøres.Kjenner der en god en?
Man har jo ikke tid til partneren,dyrene,vennene og for seg selv ,når man har samlemanie fått og må ,vil gjerne gjøre noe ut av allt.:-)))
Ønsker deg også een riktig god weekend,skulle bli fint i morgen.haha Den som tror det blir salig!
Er det lov å skrive så mye her? Lov ,men sikkert ikke passe,men det også et problem jeg har,kan ikke så lett fatte meg i korthet.
Unsyld fra Anke
Anke S.

Sterilisation skulle det hete.:)
Einar C.

Ja - Grattis med da'n Anke, kanskje litt forsinket?
Anke S.

Takker så mye min kjære Einar!Det er aldrig for sent,ikke sant,sies det ,men dessverre r d ofte for sent blitt allikevel!
Einar du så vel at det blev mange feil,jeg må bli flinkere til å se etter hva jeg skrev,ikke sant?
Ønsker deg og dine en fantastisk ferie in gamle Spania,Håper dere får fint vær og vi også ,det trenges før den lange,never ending winter is here again!Da får jeg laget kort igjen og det er jo gøy å drive med,når jeg får så god respons på dem,må det være mulig å bli kvitt noen.:)
Mange hilsener til deg fra meg!!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu