Bukk på overskyet dag
Samme rådyrbukk, en uke seinere. Tatt på formiddagen med tunge skyer på himmelen.
Liker kontakten jeg har med øynene hans.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-06-22 18:49:48
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 5D mk III
  • 70-200 mm f2.8 is II
  • Brennvidde200mmmm
  • Blenderf/3.2
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_638460} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Dag Tore ..

Det finnes mange dyktige rådyrfotografer her på "dotten" Dette beviser du her,med dette praktbilde av en bukk! Jeg ville kutte noe under bilde,også noe på høyre siden! Denne gangen ble det et perfekt bukkebilde av topp kvalitet i vakker biotop;)Det fine lyset,kameravinklen og det tekniske hever kvaliteten! Dette er en "returbukk" av beste merke!Det er bare å gratulere med topp resultat! Godt jobbet;)John Andre,Dag T Silseth
Bernt Ø.

Fin omramming løfter bildet og bidrar til at du formidler litt av følelsen av å ligge i skjul for bukken. Enig med Dag i at en aning kutt under hadde gjort seg.

Mvh,
Bernt
John-André S.

Hei, Dag Tore og Bernt! Takk for tilbakemeldinger. Skal lage en prøve der jeg kutter litt på høyre side og i bunnen for å se om det løfter bildet litt. Takk for tilbakemeldinger :-)
Geir K.

Flott bilde av bukken. Skarpt og fint med gode farger. Flott omramming. Versjon 2 hevet seg.

Geir
John-André S.

Takk for det, Geir. Enig. Liker vesjon 2 bedre. Godt tips!
Dag Tore ..

Godt utført! Resultatet ble meget bra på verson 2;)Regner med at du kommer til å satse mere på bukkebilder utover! GOD KAMERA JAKT;)DAG
Ane Therese R.

kjempeflott bilde av bukken! :)
John-André S.

Takk, Ane. Svært hyggelig å høre!
Per G.

Må henge meg på, dette var bra. V2 er vinneren her.
Mvh
Per
John-André S.

Takk, Per! Hyggelig å høre.
Roar K.

Godt lys og ditto skarphet henter ut både farger og gode detaljer på modellen.
Men jeg tillater meg å nevne at alt det uskarpe rundt er svært forstyrrende.
Nå ser jeg jo at du har fått en del "likes" på dette, men jeg tror bildet tjener på et drastisk kutt nede pluss et til høyre.
Ramma som noen nevner vil du fortsatt ha, men da ikke som konkurrent til Bukken. Uskarpt trekker svært lett oppmerksomhet når det befinner seg i forgrunnen og da gjelder det å dempe det for å få utelukkende fri sikt hører sjeldenheten til i skauen.

Roar
John-André S.

Takk for innspill, Roar. Jeg tror nok likevel at jeg velger å beholde den uskarpe omramminga. For meg så er det et viktig element for å gjøre bildet mer spennende. Beskriver følelsen av å ligge på lur....forsøke å snike seg innpå dyret. Greit nok at bukken er skarp og brukbart eksponert. Men å croppe bildet slik at jeg ender opp med "bare" en skarp rådyrbukk blir litt kjedelig synes jeg. Sikkert mange som er uenige med meg i det, men jeg liker at det er noen ekstra elementer i bildene ?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu