Alper
I Alpene kan man ta seg opp i høyden med uttallige skitrekk, taubaner og flotte bilveier. Det går også tog i høyden.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-06-18 12:01:14
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-06-18 21:04:42
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D800
  • Nikkor 28 - 300
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger107
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_638138} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Carsten W.

Her kommer dimensjoner frem med litt ekstra dramatikk fra skyene.
Ha en fin dag!
Solvår B.

Et nydelig bilde fra Alpene. Spennende skyer og flott lys gir fjellene det lille ekstra.
: ) Solvår
Øyvind S.

Et befriende bilde hvor dimensjonene kommer flott frem gjennom forgrunnen og kløften, drømmebilde innpakket i bra format..
Øyvind
Jostein S.

Hei
Ser flott ut i Alpene
Noe storslått over det mektige landskapet
Nesten som en får fugleperspektiv
Jostein
Roar K.

Hvis man synes dybdefølelse har noe for seg så ville jeg her ha tatt litt av toppen. Hvor mye får bli opp til øynene som ser for jeg så flere løsninger.
Et herlig stykke natur der betrakters blikk antagelig bør senkes nettopp ved hjelp av toppkutt for å bli sendt direkte mot det som er hovedmotivet her - de fantastiske fjellene.
Jeg ser opptil flere versjoner i dette bildet ved hjelp av diverse beskjæringer opp og også litt nede i tillegg.
Men dette blir jo fotografens personlige valg. Jeg kommer bare med hva jeg ville gjort om jeg hadde et slikt fantastisk naturbilde.

Roar
Trygve B.

Tøft bilde som viser litt av den ville naturen . Godt formidlet er det også. Litt imponert over 28- 300 mm. Det er ikke så ofte en kan se en slike kvalitet over et så stort spenn på 28 - 300. Mvh Trygve
Walter S.

Versjon #2 gir oss dette voldsomme, ville og majestetisk fjellet i full prakt, omkranset av skyformasjoner som understreker villskapen i naturen på de store høydene.
En vanskelig eksponering som du har dratt mesterlig i land. Gode fargetoner og flott kontrast.

Mvh,
Walter

P.S.: Er dette tatt i fra orådet rundt eller i nærheten av Grossklocknerstrasse et sted? På hitsiden av dalen kan jeg skimte et skiheisanlegg, og litt hitenfor dette igjen, en enslig liten løe som i gamle dager var lagringsplass for tørket høyfjellsgress.
Avsluttet .

Det kan ikke bli finere en dette, vill vakker natur, flott.

Mvh Tormod
Bjørnar P.

Storslagent motiv. Den beskårne utgaven gir mer dybdefølelse, men samtidig er skyene som du kuttes fine i seg selv. Vanskelig valg, med andre ord.
Det jeg dog helt klart ville klart ville gjort selv er å lysne hele bildet noe og løfte høylysene til et punkt der de gløder uten å miste detaljgjengivelse. Ser i levels at du har noe å gå på der.
Spesielt snøen kommer bedre til sin rett ved at bildet generelt lettes noe opp. Til slutt ville jeg foretatt en liten ekstra oppskarping etter nedskalering for å beholde skarpheten fra originalbildet.
Alf B.

Nydelig landskapsbilde med flotte majestetiske fjell i vakre blåtoner, går også for v2 der selve fjellene kommer mer til sin rett og dybden blir betraktelig bedere.

Alf
Truls Bastian H.

De3t blir V2 på meg også. Nydelig bilde, hvor alpene fremstår som noe enormt og nesten truende - men de har igjennom historien blitt beseiret av det meste, utenom elefanter
Bjørnar P.

Mer glød i V3.
Avsluttet .

nydelig dette! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu