and one to go
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger169
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_637168} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Jostein S.

Hei
Et knall bilde
For meg hadde det klart seg med de to sauene til vemstre
De gled så fantastisk fint inn
De tok bak har du nok en mening med, men....
Jostein
Roar K.

Jo, her kan vi nok merke at du bl.a. har Salvador Dali som forbilde - han som virkelig forbindes med surrealismen.
Men når du i ditt tilsvar til meg under ditt surrealistiske bilde i går påberoper deg å lage dine perspektiver som du vil fordi du har Magrite, Dali og Chagall som forbilder da trekker du disse kunstnere ned på et nivå de ikke var for hvis du studerer disse kunstneres arbeider vil du se at alt står som det skal i henhold til regler innen billedkunsten hva perspektiv etc. gjelder som har ekstistert helt siden det første bilde ble malt.
Men du kan jo ikke bare legge ut dine bilder som er produsert for flere år siden på en kritikkside og forvente at du bare skal få bare applaus.
Selv store malere som levde for flere hundre år siden blir fortsatt kritisert av nålevende kunsthistorikere. F.eks. påstås det at Picasso bare laget et eneste brukbart bilde og det var "Guernica".
Jeg studerer de bilder jeg kritiserer nøye og kommer med hva jeg mener av både ros og ris hvilket bl.a. statuttene for Foto.no sier.
Her er jeg f.eks. enig med Jostein for selve blikkfanget og tyngden i bildet ligger til venstre. Det tok litt tid før jeg oppdaget sauen oppe i venstre hjørnet som jeg føler her ikke gjør annet enn å trekke litt av oppmerksomheten bort fra et fantastisk hovedmotiv.
Du er selvfølgelig ikke enig når jeg sier at jeg ville skåret vekk den hjørnesauen. Men når man skriver kommentarer og kritikker på en fotoside så skriver man ikke bare for den som har lagt ut bildet, men også for andre som titter innom på jakt etter meninger og noe å lære.
Men nå vet jeg at du gjerne kritiserer på andres bilder slik jeg har sett det bl.a. på mine, men helst bare vil ha applaus på egne bilder.
Men det er altså ikke slik en fotoside fungerer der mye går på like og ikke like for ikke alle har litt bakgrunn i kunst og kunsthistorie slik du og jeg har.
Men jeg er ingen kunstner så det er sagt. For meg er dette kun en morsom hobby.

Roar
Tove H.

Sauene er plassert i et miljø de ikke hører hjemme i, så hvorfor ikke ha en ute på bryggen, kanskje kunne den rygget to steg tilbake... At en sau er i himmelen er helt sannsynlig, sauer balanserer dårlig på smale, glatte trebrygger. Her er det surrealismen som er moro, iallefall synes jeg at det er et morsomt bilde.
Sauene danner en diagonal... først på bakken og så rett til værs.
Artig og anderledes.
tom mamen b.

du SÅ det Tove, - legger du en linjal over midtpartiet på toppen av sauenes hode - så danner de en rett strek - en diagonal. Mitt forsøk på en "fortelling" i bildet har noe med liv etter døden å gjøre! Det er ikke gitt at alle skal forstå min tolkning av bildet, men skjønner jeg noe - så er bildet vellykket - i mine øyne.
mvh

Tom Mamen Braastad
Truls Bastian H.

"Sauer er ålreite dyr" som Liv Finstad sa i 1983, da hun skulle forsvare RV sin landbrukspolitikk i en TV-debatt.
Carsten W.

Bildet er vellykket med sitt surrealisme.
Å se livets gang i bildet hadde jeg ikke klart å se uten å lese kommentarene. Men jeg skjønne idéen.
tom mamen b.

Å se livets gang i bildet hadde jeg ikke klart å se uten å lese kommentarene. skriver du Carsten, - det er helt greit, tenk om alt her i livet skulle vært forutsigbart og uten noen overraskelser i det hele tatt. Et kjedelig liv - spør du meg.
Inger-Lise S.

Du klarer virkelig å overraske! :-)Spennende dette, og sammen med din erfaring blir det meget bra!
Jeg var ikke klar over at du var tilbake på foto.no, men det er gledelig!
Du var jo forut for din tid hva foto.no angikk, men nå er dotten moden for deg!

Inger-Lise:)
tom mamen b.

takker for kommentarer alle sammen :-)
Jostein S.

Hei
Tar frem igjen bildet ditt om "fårene"
Det er noe med dette bildet som fasinerer meg
Jostein
Øyvind L.

Bare de rette fårene kommer til himmelen,resten må forsette å late som ingenting :)
Litt som poppkorn,man vet ikke hvem som popper.
Morsomt å se fantasi i bruk.
Torunn O.

Dette bildet likte jeg med en gang jeg så det. Ved nærmere ettersyn var det først og fremst sauen til venstre som fikk min oppmerksomhet. Den så rett på meg med sitt våkne blikk. Så var det sauen i midten som fanger blikket mitt, og videre til de flotte steinene. Denne delen av bildet var veldig tydelig og klart. Overraskelsen i bildet var den surrealistiske sauen på brygga. Dette gjør bildet til noe annet enn et fint bilde av sauer. Det passet også godt til bildet å bryte det tydelige og klare med blurete sjø og skyer. Mvh Torunn.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu