Utstyr
  • Canon dial
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger66
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_634536} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Håvard F.

Merkelig innramming, likevel så liker jeg bildet :)
Flott
mvh
Håvard
Øyvind S.

Blir som side 1 og side 2 i en bok ,og fortellingen viser at det våres i dyrelivet også. Filosofisk bilde som jeg liker..
Øyvind
Tove H.

Tilnærming i to akter. Snodig presentasjon som fenget.
Torild H.

Så mange takk for fine kommentarer!
Velkomen (tilbake?) til den analoge verden: Dette kameraet (half-frame, 72 bilder)passer godt å laga diptych med, to etterfølgende filmruter med filmrammen som innramming, liker godt formatet.
Roger H.

Du får det til med dine halfframe bilder. Fint å se hvordan de to bildene er i balanse og en liten forskyvning. Sjeldent å se fotografer som bruker det kamera. Severdig.
Roger H.

Du får det til med dine halfframe bilder. Fint å se hvordan de to bildene er i balanse og en liten forskyvning. Sjeldent å se fotografer som bruker det kamera. Severdig.
Torild H.

Takk skal du ha, Roger, fint du nemner forskyvningen.
Avsluttet .

Så dette gamle kultkameraet er enda i bruk. Det var jo artig:-) I enkelte kretser i Sverige var Canon Dial meget populært på -70 tallet. Har en fotobok av Walter Hirsch som det er en fornøyelse å ta fram i ny og ne. Her er det mye bilder med dette kamerat, der de to påfølgende bilder er satt sammen på samme måte som du har gjort, og med filmkanten som innramming. Dette kan gi artige utrykk. Ellers er det alltid befriende å se filmbaserte bilder. Synes ditt bilde er spennende!

SES
Torild H.

Takk for kommentar! Danske Jakob Holdt brukte Canon Dial i si bok og lysbildeserie "Amerikanske bilder" frå 1978, har ikkje høyrt om Walter Hirsh; takk for den opplysningen.
Ja, det er et artig kamera, har film i nå, men 72 bilder kan vera ein tolmodighetsprøve.
Avsluttet .

Hei! Har boka Amerikanske bilder i bokhylla. Kjenner godt til Jakob Holdt fra tidligere tider. Hadde også stor glede av hans utstilling på Hå gamle prestegård for et år eller to siden -fantastisk opplevelse! Elers er avdøde Walter Hirsch en flott fotograf som du bør sjekke ut.

SES

Torild H.

Takk igjen!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu