Abu Dhabi
- the sky is the limit
Fotograf
Utstyr
  • Nikon Coolpix P6000
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_634147} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Carsten W.

Imponerende. Bra at solskjermene ikke forsvant foran byggningen, så man har mulighet å skjønne dimensjoner.
Todelt byggningen med kranene, er den den med storviften i gangbrua mellom tårnene?
Jostein S.

Hei
Her bygges det ser jeg
Smekkert desing
Er det den nye byggeformen!
Virker litt skummelt med at det er smalere nede enn oppe i høyden
Jostein
Trygve B.

Jeg liker bildet ditt. Det gir et fint inntrykk av byggevirksomheten. Jeg må bare spørre deg om det er et motlys-bilde, eller var det en slags dis i luften, eller har du forsøkt å zoome motivet inn med en moderat god zoom, eller ønsker du å ha bildet på denne måten, noe duset og tilslørt. For meg virker det noe uskarpt. Mvh Trygve
Jan G.

Hei Trygve, takk for kommentar med spørsmål. Solen står høyt på himmelen og gir form til bygningene. Det du ser som et slør er ikke dis, men ren og skjær forurensning som følge av den enorme biltrafikken, men kanskje også sand i luften. Byen er omgitt av ørken.
Når det gjelder skarphet, er jeg noe usikker. Jeg har forstørret en del og er i tvil om inntrykket av uskarphet kommer av kameraet, fotografen eller forurensningen/sanden. Kompaktkaperaet Nikon P6000 har en liten billedbrikke. Jeg har vært imponert over dette kameraets ytelser, men har nå skiftet til Canon Powershot G1 X.

Jeg lot dette bildet passere fordi sløret gir bygningene et kulisseaktig preg, at byen er uvirkelig sett med mine øyne. Det er nesten ikke folk i gatene, bare biler. Selv Houston blir menneskelig i forhold til Abu Dhabi og søsterbyen Dubai.
Mvh Jan
Solvår B.

Disse bygningene er fascinerende. De ser litt spøkelsesaktige ut.
Forurensningen og sanda forsterker dette inntrykket. Jeg liker bildet.
Jeg er lykkelig over at jeg ikke lever et slikt sted.
: ) Solvår
Harald N.

God komposisjon med elegante byggverk. Du har fått fint fram dimensjonane med krana til høgre. (godt eg ikkje jobbar opp i den)

Mvh Harald
Truls Bastian H.

Liker bildet og komposisjonen. Jeg tror mere på dis i luften i kombinasjon med blålyset en ofte finner ved havkanten på de kanter av kloden - Altså tror jeg ikke på motlys. Grunnen til at jeg ikke tror på motlys er at da burde vi sett skygger eller fargespill i forkant av den lave bygningen i framkant av bildets høyresiden - siden denne bygningen er nærmest oss, og høy nok til å skjerme litt for solen om det hadde vært motlysbilde.
Roar K.

Ja, det ser ut til at hver og en av disse småstatene må ha en del slike høyhus for å få respekt. Jeg har jo landa i soloppgangen og sett høyhusene i Doha i Qatar noen ganger.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu