STOR BUKKENE I FOKUS !
Disse "praktbukkene" kommer jeg til å satse på, utover sommeren! De er nå registrert i et nytt skogsområde her i Vermland Det blir en tøff jobb å finne bukkene? Dette bilde ble lagt ut for en tid tilbake.Der tatt nytt utsnitt og etterbehandlet på nytt,også mere kontraster.Dette er et bukkebilde jeg er ganske godt fornøyd med Ps: Geviret har også vokst en del,siden bilde ble tatt!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetCanon 650 d - Objektiv 500 mm ( 700 mm) Iso 800- Håndholdt!!
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger120
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_633515} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Maiken M.

Dette er i utgangspunktet et veldig fint bilde, men mangler kanskje litt dybde, noe som raskt kan endres ved litt redigering! Det er også litt lite luft over bildet.
Maiken
Risto Wilhelm H.
+1
To flotte bukker dette.Virker som snøen i bunnen av bildet er blåst ut,mangler kontraster og litt på skarpheten.

/Risto
Jostein G.

God presentasjon av de to bukkene! Såvidt jeg erindrer så ser dette ut som en bedre utgave! Ihvertfall ser de fint eksponert ut her og skarpheten er god. Fine bukkemodeller!






Mvh jostein
Dag Tore ..

Hei Risto Wilhelm. Er ikke helt enig med deg. Jeg mener at utsnittet og skarpheten er ok her! Dybden ligger på rådyrene,det er jo de som er fokusen her, ikke bakgrunden i bilde! Når du fotograferer med store teleobjektiver,så må fokuspungte ligge på dyrene ! Takker alle for tilbakemeldinger,og ønsker dere en fin fotodag! Hilsen Dag T.Silseth
Avsluttet .

Staselige bukker dette her! Etterbehandlingen er også bra. Ser ut til at du har mange spennende og givende stunder i de dype Vermlandskogene. Men det ligger nok mye kunnskap, erfaring og hardt arbeid bak dine bukkebilder! Ha en fin fotohelg og lykke til videre med dette spennende projektet!

SES
Dag Tore ..

Hei! Stein Erik. Takker for fin tilbakemelding! I dag er det ruskvær her i Vermland,men det er meldt finvær.Det er stille nå i rådyrskogen,bare noen råer å registrere. Skal ut i morgen å titte etter bukkene.håper de snart har mistet hamsen på gevirene. Ha en fin fotohelg;) Dag T Silseth
Bjørn Åge O.

Hei
Flotte bukker du har sikret deg enda en gang, der eksponeringen ser bra ut etter min bedømning,og nå har jeg fått Norgespakken i 4+.Kan vere noe enig med de over og samtidig ikke,det er noe jeg ikke kan sette fingeren på,murlig det er kroppingen son gjør utslage,men det er det bare du som har styringen på.Ellers flott bilde Dag,men savner noe biotop rundt dyra ikke jorder i frammkant, vi er jo så forkellige,jeg er den som liker mye mijø men det kommer helt sikkert,som du selv nevner skall jakte på disse dyra utåver såmmeren.Da blir det varmere i været og mye mere farger i våre motiver.Lykke til videre på jakten etter flotte rådymotiver

Mvh Bjørn Å.O
Asle B.

To kraftkarer du har foreviget her! Kan være vrient å eksponere riktig når deler av bildet er snødekket. Håper du stifter bekjentskap med disse ved en senere anledning, venter spent på fortsettelsen!

Mvh
Asle
Svein R J.

To flotte bukker i fint miljø synes di er mer enn skarpe nok og det er god dybde i bildet,Ville kanskje prøvd å dempe høylyset litt for å få frem enda mer detaljer.Men kjenner jeg deg rett er det vel ikke lenge før det kommer nye bilder av disse flotte bukkene

Mvh Svein
Dag Tore ..

Takker Asle Bårdli / Svein Raymond for gode tilbakemeldinger;)Dag T Silseth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu