Sjefen på leiken
Et kjedelig og helt ordinært spillbilde, men i mangel av Asle og Oddemannklasse, tar jeg sjansen. Uansett er dette gubben som har hatt hovedmajoriteten av røyeparringene de fire siste årene. Han har sin faste spillplass bare en meter fra camoveggen, og fyker ellers rundt å herjer med nabotiurene. Dette har resultert i at han mangler neste all fjøra på overgumpen, samt mye oppover halsen. Det koster å være på toppen:) De første røyene har vist seg først i dag, og en får vel vende tilbake om et par dager
Utstyr
  • canon eos 1DX
  • canon eos 300mm f2,8 IS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger233
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_632559} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
GEIR MAGNE S.

ordinært eller ikke.. uansett er det et godt bilde og det er flott å studere denne flotte fuglen og fjørdrakta på nært hold. pent presentert og utført.
Helge H.

Hei

Ja dette var jammen et høyst ordinært bilde :-) Det er godt vi har litt forskjellig ståsted. I min verden er dette et utrolig brilliant utført bilde, med en fantastisk gjengivelse av fuglen og omgivelsene...

HH
Odd Chr. K.

Der sitter`n ja - og vokter vesthellinga si. Røslig og stolt kar - selv med noen riper i lakken... Stilrent og detaljrikt!
Odd C.
Morten E.

Henger meg på Helges kommentar. Her er bare å studere. Lekkert på alle måter:)
Lennart Wam H.

Nydelig bilde av selveste sjfen på lekeplassen. Bra jobbet, og litt misunnelig!
Svein Ove L.

Hei
Et nært og flott portrett av den praktfulle karen. Herlige farger og detaljer. Håper jeg kommer meg en tur på skauen over helga..
Asle B.

Nært og stilrent av sjefen det her! Litt frynser tåler en kar som dette. Etter 4 år begynner det kanskje å nærme seg pensjon? Uansett et flott bilde av en staselig kar!

Mvh
Asle
Asle B.

Nært og stilrent av sjefen det her! Litt frynser tåler en kar som dette. Etter 4 år begynner det kanskje å nærme seg pensjon? Uansett et flott bilde av en staselig kar!

Mvh
Asle
jarl kjetil j.

Klassisk og pent Bjørn Aksel. Mange år siden høneuka inntreffer så seint som i år vel? Kanskje en tur på mine trakter natt til 1. mai faktisk ikke blir så gæli?

jkj
John A R.

Flott bilde med fine farger og detaljer :)
Duy P.

Jada alt koster. Men belønningen er jo godt med så mange lekre damer rundt seg.
Ordinært for deg men kanskje ikke mange av oss.

:) duy
Avsluttet .

Klassisk tiurbilde. Rent og pent, der lys og bakgrunn er tatt hensyn til. Profesjonelt utført. -Kjedelig?....Nei!...Får bare lyst å dra på leik igjen:-)
Dag Tore ..

Tiurbilde av meget god kvalitet,også bra teknisk i fint miljø! Støtter også kommentaren til Duy,over her) DAG;)
Avsluttet .

Knallfint portrett!
Kjell Arne Ø.

Lekkert og detaljert bilde av sjefen på leiken.
Klassisk fin positur.

Mvh Kjell Arne
Per N.

Supert foto Bjørn Aksel .
Topp skarphet og fint format på dette .
Bra han har overleved alle jegerne :-)
mvh Per N.
Jan Fredrik I.

Flott det her BA med passe innslag/hentydning til miljø til å være et så tett utsnitt. Lyset er jo også passe dust og at han er så velbrukt har du jo fått skjult ganske godt her:)

Mvh JFI
Henrik S.

Kjedelig og ordinært, ja det får bli dine ord BA. Et flott portrett av sjefen tatt fra en fin lav vinkel i flott miljø. Et drømmemotiv for mange av oss!

Mvh Henrik
Per G.

Nydelig portrett som har et soft preg nede pga lyngen. Tøff sjef og godt formidlet. Kom fra leik nå og i trøndelag er det nok for tidlig for den tore fresen! Satser på en dag til uka.
Mvh
Per
Øistein W.

Henger meg på rosen over, malerisk og teknisk flott
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu