Koppangsbreen
Bildet inngår i albumet Fjell -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-05-14 19:17:48
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 5D MkII
  • Zeiss Distagon 2,8/21 ZE
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_632425} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Harald N.
Dette likar eg godt; biletet er godt komponert med god balanse mellom elementa, fint med den diagonale linja frå skiløparen. Flott sv/ kv med fint toneomfang.
Mvh Harald
Thomas R.
Flott bilde av ett dramatisk fjellandskap med iherdig skiløper på vei opp. Veldig fint lys og heldigvis litt skyer på himmelen som skaper spennende skyggemønstre i snøen enkelte steder. Kompen er klassisk, enkel og "helt riktig". Det er ikke noe å trekke for her kanskje med unntak av at jeg sitter igjen med en følelse av at det finnes noen slike bilder fra før?
Øyvind T.
Takk for hyggelige tilbakemeldinger!

Er nok helt enig med Thomas i at dette er klassisk og "riktig" og kanskje et bilde man har sett før, har jo selv flere lignende bilder her på dotten.

Når jeg stadig kommer tilbake til dette motivet gjenspeiler det nok min egen glede over å bevege meg i denne typen store landskaper.
Thomas R.
Misforstå meg rett, gleden med bevege seg i mektige landskap har du klart å formidle godt!
Thomas J.
Vakkert, simpelthen. Fine tegninger, og kontraster
Avsluttet .
Dette synes jeg var et svært godt landskapsbilde. Selv om man har sett "liknende" før, så går det lenge mellom jeg ser bilder av denne kvaliteten, og iallfall her inne.

Synes komposisjonen sitter som et skudd! Du har tre ledende linjer som alle leder inn mot mannen, åsryggen, det store fjellet og den lille fjellet i bakgrunnen. Mannen og fjelltoppen er også helt diametralt plassert i forhold til utsnittet. Helt perfekt. Glimrende svart/hvitt også, med sterke kontraster og flotte toner.

Det eneste som jeg skulle ønske er kanskje at du hadde vært litt nøyere med penselverktøyet når du har lysnet på mannen. Det er en liten "glorie" rundt han, som du lett kan fjerne. Det fortjener bildet.

Meget, meget bra synes jeg!
Øyvind T.
Takk for fine tilbakemeldinger!

Og når du nevner glorien så ser jeg den også, gikk nok litt fort for seg i etterbehandlingen. Legger ut ny fargeversjon uten glorie.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu