DRØMME MOTIV FOR "RÅDYRFOTOGRAFER"
Hei!Fotovenner/Rådyrfotografer! Etter å ha fartet i Danmark/Øland og Skåne,er det godt å komme tilbake til Verland! Jeg var veldig spent på å se mine gamle venner igjen(bukker)Etter mye spaning fant jeg endelig igjen "drømmebukke" min.Den lå i utkanten av et skogsholdt. Med tungt utstyr,lykkes det å komme på skuddhold!! Å se en slik praktbukk i søkeren er enhver naturfotograf sin drøm . Enderlig etter mange års erfaringer med disse bukkene,lyktes det endelig å finne mitt drømmemotiv:Å få et slikt bilde av en bukk i sitt natutlige miljø er uhyre sjeldent.Dette er vel mitt beste bukkebilder i år!!!
Meget bra resultat denne dagen! Gunstig vind og mange timers "spaning" kom jeg på bra fotoavstand! I disse dager er bukken meget skye. Jeg har registrert at noen av bukkene har ,allerede mistet "hamsen" på hornene!!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-04-17 21:47:31
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBukkebildene er tatt i gråvær.Enbentstativ;Canon Eos 5,d Mark 2.Iso 2000.Objektiv Canon 500 mm + 1,4 convørter.Etterbehandelet etter beste ønske?? Min vurdering er dette et godt resultat! Her er alt klaffet!!!
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger157
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_631734} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (32)
Petter Jan A.

Dette var en kraftig plugg.Ser ut til å bli ett flott gevir dette med solide Rosenkranser.
Helge H.

Hei

Flott bukk. Fint at du får uttelling for mye venting...

HH
Trond W.

En knallflott bukkemann dette :) Fine bilder.

Trond
Bernt Ø.

Hei Dag,

ja, dette er drømmebukken - har aldri sett maken til oppsats. Flotte bilder, hvor fotografen har holdt jaktskjelven under kontroll. Gratulerer - alltid morsomt å få til det man har jobbet mye med.

Mvh
Bernt
Dag Tore ..

Hei Fotovenner her på "dotten" Etter mange års jobbing er det på tide å få gode resultater!Tusen takk for gode tilbakemeldinger,Det kommer flere bilder fra fototuren til Danmark/Skåne og Øland!!!
Dag Tore ..

Hei Fotovenner her på "dotten" Etter mange års jobbing er det på tide å få gode resultater!Tusen takk for gode tilbakemeldinger,Det kommer flere bilder fra fototuren til Danmark/Skåne og Øland!!!
Svein R J.

Ja det må en si dette var virkelig en stor å flott praktbukk men den største oppsatsen jeg har sett.Alltid kjekt når en lykkes i å finne drømmebukken/motivet

Mvh Svein
Solvår B.

To flotte bilder av den staute bukken. Sikkert en flott opplevelse å møte ham.
: ) Solvår
Roar K.

Tror deg så gjerne. igjen 2 flotte eksponeringer der jeg faller for V2.
Skarpheten sitter fint. Du kune kaskje økt kontrasten noe.

Roar
Dag Tore ..

Tusen takk for alle gode tilbakemeldingene!! Setter stor pris på det;) Ha en fin fotodag) DAG)))
!
Henrik S.

Dette var virkelig en praktbukk, blir spennende å følge med hva du kommer med av bilder utover våren:-)

Mvh Henrik
Terje M.

To fine bukkebilder. Henger meg på rosen.

Mvh
TerjeM
Dag Tore ..

Takker og bukker for gode tilbakemeldinger! Kunne mulig heve kontrasten ørlite?Husk at dette er bilde som er tatt om våren,med lite farger i naturen,så denne gangen gotar jeg resultatet! DAG/VERMLAND
Robert F.

Kjempe!!!
Likte veldig godt at du fikk øye kontakt.
Meget bra detaljer.
Per G.

Fenomenal bukk du har foreviget her. Godt jobbet og velfortjent etter mye planlegging.
Mvh
Per
Odd Chr. K.

Ja, det er langt mellom slike grove bukker. Fantastisk flott gevir og skikkelig "tyrenakke". Gratulerer med flott fangst etter solid utført jakt. Dette unner jeg deg virkelig - så mye som du legger av innsats etter grovbukkene. Meget bra, og moro å se slikt!!!
Odd C.
Dag Tore ..

Takker alle sammen for gode tilbakemeldinger! I år tar jeg opp konkurransen om å få det beste bukkebilde her på "dotten" En god dommer er det ingen problemer å finne?Startskuddet har allrede godt!!!!!Lykke til;)DAG T SILSETH
Vidar A.

Svære fine bukkegevir på han her. Du har truffet nesten perfekt på det hvite baki rumpa og, bra bilde.

Mvh Vidar :)
Duy P.

Klart mye strev for alt naturfoto vi driver med. Med belønningen kommer tilslutt. Ikke hvem som helst kan få den staselig bukken. Voksen kar hvor du virkelig holder fokus i. Blir deg, OC , Bernt som jaktes på gullbukken.

Tror at jeg lener bak god stolen å nyte de flotte bukke "boys" som høster det beste råbukker. Gleder meg utover sommeren.

:) duy
Dag Tore ..

Tusen takk for fine tilbakemeldinger fra Vidar Aas og Duy;) Håper du slenger med i bukkejakten;Duy,dette er jo ditt foto felt.så vi gleder oss til å se mange fine rådyrbilder utover! Alt dette er jo bare moro og lærerikt for mange andre rådyrfotografer, som det er blitt her på "dotten" God rådyrjakt med kamera utover
Frode L.

Hei Dag Tore.

Her er det meste sagt, en solid bukk du har her.
Er imponert over v2 der du har kommet på skuddhold der den ligger og slapper av, det krever dyktighet.
Fin lønn for mye arbeid og god tålmodighet.

Frode.
Jostein G.

Dette var en optimalt flott bikk såvidt jeg begriper. Geviret ser jo veldig prangende ut...uten at jeg har så mye detaljkunnskaper om det...men antar det er rosenkrans det som er ved roten og at dette er veldig fremtredende på denne bukken! Fantastisk at du har lykkes med fint teknisk bilde der den slapper av! God skarphet og detaljer på begge bildene. Litt overeksponert, men det er jammen meg ikke lett å ungå når en ser på den kritthvite rompa! Faller mest for V2, men begge bildene veldig bra! :-)




Mvh Jostein
Odd E. k.

Alltid spennende å oppsøke tidligere jaktmarker etter disse flotte dyrene. Når en i tillegg lykkes med å få flotte bilder av masterbukken, så er det ekstra givende å kunne fortsette med spaningen på disse dyrene. Godt fanget til brikken Dag Tore, ser nesten ut som om den ønsker deg velkommen tilbake og har funnet roen sammen med deg. Venter spent på flere blinkskudd fra denne kanten!

Mvh

Odd E.
Dag Tore ..

Tusen takk til alle fotovenner her på "dotten Godt at dere sette stor pris på alle bukkebildene! Nå blir det en liten avbrekk med rådyrfotograferingen.Må en snartur til Lørenskog! DAG
Nils Henning A.

Hyggelig å registrere at du har hatt kjempeutbytte av fototuren din. Dette var noe av det beste jeg har sett fra deg Dag Tore. Ellers henger jeg meg på de andre da det meste er sagt.

Nils Henning
Dag Tore ..

Takker og bukker;)Nils Henning! Ha en god fotohelg;)DAG
Kjell J.

En fantastisk bukk ! En kompis av meg som er jeger sa at dette trolig var et gullgevir.Må være utrolig morro å fange et slikt motiv på brikka !

mvh Kjell J
Dag Tore ..

Hei Kjell Juvland! Takker for kommentaren! Er ute i området og titter på "praktbukken! omtrendt hver kveld,en stor opplevelse,håper den snart mister "hamsen" Sikret meg enda flere bukkebilder av en annen storbukk!Så dette er bukkens "mekka" Været er i Eda er meget bra.Satser på en fotottur i kvellinge! Ha en trivlig fotohelg;)DAG
Øistein W.

Gratulerer med en sånn fangst, heldig du. Slike bilder trenger ikke være perfekt eksponert
Dag Tore ..

Hei Øistein! Takker for tilbakemeldingen! Kommer til å legge ut helt nye bilder,disse er bedere etterbehandlet.Så det er bare å følge med her på "dotten! God fotojakt utover;) DAG
Susanna A.

Vilken bild och vilken blick du fångat! Mycket vacker bild!
Dag Tore ..

Hei Alle naturfotografer! Takker for alle fine tilbakemeldinger! Hilsen Dag / NN - Biofoto
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu