Matfisk
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-04-13 09:18:57
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon Coolpix P6000
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_631203} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Solvår B.

Du er god på fiskehall-bilder. :))
Dama ser iherdig ut. Et herlig, fortellende bilde.
Jeg ser på bildene i stort format. Dine bilder er bittelitt for store, så jeg må rulle opp og ned. Kanskje du kan minske formatet litt?
: ) Solvår
Carsten W.

Et herlig og livlig bilde.
Jeg syns det taler litt lys og metting til.
God helg!
Trygve B.

En fin beskrivelse av en ekte hverdag dette, kampen for det daglige brød kan være hard den, og du formidler det godt. Et bilde som er ekte og ikke tilgjort. Godt formidlet. Ha en flott dag. Mvh Trygve
Trygve B.

En fin beskrivelse av en ekte hverdag dette, kampen for det daglige brød kan være hard den, og du formidler det godt. Et bilde som er ekte og ikke tilgjort. Godt formidlet. Ha en flott dag. Mvh Trygve
Tove H.

Stilig fortellende bilde.
Fiskehaugen i forgrunnen er viktig.
Mye å studere som hører med i fortellingen.
Eirik B.

Liker godt hvordan du har jobbet med DOF, slik at omgivelsene rundt får sin plass i fortelingen, men uten at de bli for dominerende i komposisjonen. Her er det fiskehandleren og fisken som er motivet, og jeg synes du formidler alt sammen her på en forbilledlig måte. Liker også hvordan viktige ting for historien ligger helt i utkanten av bildet, slik som en vekt, en vaskebalje og diverse andre rekvisita.

Mye flotte farger her med god balanse seg i mellom gjør det hele behagelig for øyet også.

Mvh
Eirik
Walter S.

Fiskehandler-"butikken" som står i grell kontrast til våre egne hygienforskrifter for lignende utsalgs-steder i Norge. Når man tenker, med vår tenkesett, litt over slike forhold, og også tar hensyn til forskjellen i klimatet - så synes jeg det er rart hvordan resten av verden egentlig har overlevd....!? Egentlig burde bare Norge ha overlevd med våre ofte rigorøse forskriftene, fordi alle andre landene utenfor Scandinavia lever så helsefarlig.

Et bilde som gir rom for tanker og fundering.

Spenstige farger og valører i versjon2 - som jeg foretrekker.

Mvh,
Walter
Øyvind S.

Fin virkelighets beskrivelse fra fisketorget, det slår meg hvor intens damen virker i bildet , det gir bilde energi og liv, mange fine detaljer som forsterker historien som vekten og vannfatet... ikke første dag hun selger fisk... må være den laveste skammelen jeg har sett, kanskje er det fordi hun har slitt den ut gjennom et langt liv.. likte dette godt!
Øyvind
Roar K.

Se her, ja. Nesten som å bevege seg inn i fiskeområdet i Mapusa i Goa på en fredag.
Fargerikt og beskrivende.

Roar
Lars-Anders M.

Passe avstand til motivet. Liker fisken i forgrunn. Bra reisefotografi.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu