From an old man's Sandbox 1080
Ofte får man under fuglefoto spesielt, men også annet bilder som til tross for iherdig jobbing i ettertid resultater som ikke gjør seg som foto. Likevel kan det bli likandes som f.eks. en relief som her.
Hvorvidt folket er enig i dette oppdager jeg vel etterhvert i form av motargumenter eller helst at folk i stillhet blader seg videre.
Jeg liker å variere litt i motsetning til en del som hvis de har noe bra gjentar det samme dag etter dag med små variasjoner som gjør at folk lett går lei. Man ser jo fort at man har bomma hvis kommentarene uteblir. Egentlig et greit signal det også fremfor å slenge dritt hvilket var svært vanlig på en annen norsk fotoside der jeg etter over 6 år og mer enn 600 bilder ble kasta ut fordi jeg ble for brysom da jeg svarte på tiltale og sa hva jeg mente om politikken deres.

http://WWW.pbase.com/kneppen
OK
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetGjentagne bruk av filteret Note Paper samt i kombinasjomn med andre filtre og verktøy hvilket ikke er like vellykket hver gang, men som jeg synes lyktes her.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_630711} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Jostein G.

Likte dette bra! Fugler i flukt...er en positiv opplevelse ...så også her. Liker hvordan konturene kommer frem av de hvite linjene og ellers hvordan fuglen klart blir illustrert av hvite linjer. Fint plassert i flaten. Spennende og flott denne bakgrunnsfargen. Syntes komposisjonen absolutt er fin og dekorativ og samtidig kanskje også innehar et anstrøk av Roarsignatur om jeg kan kalle det det! :-) Fotokunst dette og jeg syntes det ble vellykket! Nå er jo jeg spesielt svak for fugler...men det er det nok andre som er også... !


Mvh jostein
Olav Bjarte K.

Grov struktur gir i dette tilfellet flott effekt. Dette "avtrykket" ser ut til å fly i begge retninger; i flukt mot høyre ser den seg forskrekket bakover over vingen.

Vennlig hilsen.
Jan G.

Fotografikk var et akseptert grafisk uttrykk fra 1960-tallet, jeg var selv en ivrig utøver dengang. De første fotografiene som ble antatt på Høstutstillingen var også mer grafiske enn fotografiske. Her har du levert et flott eksempel på grenseoverskridende bruk av virkemidlene. Om vi skal kalle det grafikk eller foto er ikke så viktig, fotografikk er godt dekkende.
Mvh Jan
Trygve B.

Ja, spesielt var det. Et mesterstykke, hvis jeg skal si noe. Mvh Trygve
Lars-Anders M.

Noe av det bedre fra deg.
Berit A.

Kunstnerisk og stilig, likte også de hvite konturene rundt. Flott laget. :)
Solvår B.

Enig med de enige. Dette er stilig. Flott laget, Roar.
: ) Solvår
Tove H.

Tøft dette...enkelt og stilig.
Carsten W.

Et pitelitt lysere blå på fuglen kanskje? Så virker det veldig enkelt.
Inger Anne Maritsdotter V.

Dette likte eg umiddelbart.
P.g.a. det ikoniske preget og symbolikken til den vakre fuglen.
Veldig bra, Roar.
Frode L.

Hei Roar.

Et severdig fluktbilde dette, støtter meg til Jostein sin kommentar.

Frode.
John A R.

Flott grafisk kreasjon dette, Roar! Fin tekstur og fin 3d effekt på fuglen, ser nesten ut som den er trykt inn fra baksiden. Flott :)
Roar K.

Takker så mye for kommentarer.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu