Like a bird
Kanskje ikke som fuglebilder flest..
Jeg liker det :)
Utstyr
  • d700
  • 70-300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_628612} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Karina N.

Jeg liker komposisjonen og bakgrunnen, og synes det ble stilig i svarthvitt, men bildet fremstår som veldig mørkt. Jeg ser nesten ikke øyet på fuglen, noe som er synd, for dte virker som du har fått med et godt blikk her.. Kanskje lysne opp bildet og senke kontrasten noen hakk ville hjulpet? Det ville også vært ideelt om vingene ikke var kuttet.. :)
Arvid H.

Jeg støtter Karinas vurdering. Og det som jeg først og fremst ville forsøkt å rette på er nettopp å få fram øyet bedre - om det er mulig. At bildet ikke er så syle skarpt synes jeg ikke alltid trenger å være vurderingskriterie nr.1. For meg er uttrykket og fortellingen viktig. Her er det flukten du tydeligvis vil vise meg som betrakter, det klarer du ganske så bra, men hadde hele apparatet som flukten forutsetter (vingene) vvært med ville uttrykket vært enda bedre. Det er nå min mening. Men for all del det er mye godt i bildet ditt.

mvh Arvidh
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu