BILDER FRA "SPURVEHAUKENS RIKE"
Jeg har valgt å legge ut flere spurvehaukbilder fra "arkivet" Dette er den rovfuglen jeg har jobbet mest med i 70 årene,bildene er fra Nordmarka,og viser hunnen inne i den tette granskogen.Bilde 2, viser hunnen på selve reiret.Bilde 3, viser spurvehauk som ribber en trost,som den mater ungen med! Jeg tar helt avstand fra å publisere slike reir bilder i dag! Her er det strenge regler som vi naturfotografer må respiktere! Når det gjelder disse bildene som er tatt i 70 årene,gjør jeg vise untak! Håper dette er greit for dere tittere her på "dotten"
Sjeldene og krevende bilder.spesielt nr 1, Det er her benyttet hasselblad 500 cm + 250 mm og 500 mm. På fargebilde er det brukt bliz! Jeg beklager noe "rusk" på bildene,etter skanningen!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-02-13 21:20:04
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-02-13 21:23:50
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger111
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_624811} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Hei!
Blir litt nostalgisk når jeg ser originalen! Synes å huske at Dag Bergengal, eller Dagfinn Skjelle hadde et lignende bilde. Slike bilder var flotte saker da, og kjekke å se igjen. Ha en fortsatt fin kveld!
Avsluttet .

Skal være Dag Bergendal (kom borti en nabotast) :-)
Trond W.

v3 ble et stilig bilde. Ikke hverdagskost her inne på dotten.

Trond
Dag Tore ..

Hei Stein Erik. Dagfinn skjelle og jeg jobbet mye sammen i 60/70 årene. På den tiden hadde vi mye stoff i blader,bøker og ukepressen! Jeg het Dag S Bergendahl på denne tiden.Byttet navn i 90 årene til Dag Tore Silseth,så verden er ikke så stor! Sammen med andre naturfotogrefer,stiftet vi også Norskenanaturfotografer/NN . Dette var omkring i slutten av 70 årene,så jeg har lang fartstid som naturfotograf! Takker for fin tilbakemelding.Ha en fin kveld. Leter stadig i arkivet etter flere blink skudd!! Hilsen Dag T Silseth
Odd E. k.

Flotte bilder fra spurvehaukens rike. Artig å kunne studere disse fuglene i sine rette miljøer. Godt å se at fuglen fikk friske unger og at de formerer seg, da de er noen meget vakre fugler.
Flotte bilder fra en tid da mye av skogen sto urørt. Godt fanget i flotte utsnitt.

Mvh

Odd E.
Bernt Ø.

Flotte bilder, som ingen av oss andre kan matche. Fortsett å legge ut slike!

Mvh,
bernt
Jostein G.

Sommerslig lys i orginalen! Stilig hvordan ungene ser glupske og forventningsfulle ut i V3! Bra bilder og topp tekniske...der blitzlyset er med å fremme fuglene i V2 og gjerne og i V3.


Mvh Jostein
Svein R J.

Dette var noen flotte bilder fra gamle dager v3 er jo bare helt knall der di sitter forventningsfulle å venter på mat helt topp dette Dag Tore

Mvh Svein
Dag Tore ..

Tusen takk til alle sammen for de fine tilbakmellingene,det er bra at dere likte haukebildene!!Jobber ned å finne flere bilder fra arkivet! Ha en riktig fin fotodag.Hilsen DAG
Henrik S.

Fine bilder, artig å se Dag.

Mvh Henrik
Bjørn Åge O.

Flotte Haukebilder som har sin kvalitet til sin tid.
som vi kan bare drømme om,stirlige situasjonsbilder dette Dag,litt av et arkiv du har boltre deg i.,,FLOTT
Dag Tore ..

Hei!! Jeg takker Henrik Strømstad og Bjørn Åge for gode tilbakemellinger!! En riktig fin fotohele,til dere alle her på"Dotten"!;) DAG
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu