Utstyr
  • D3200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger208
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_623925} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jimmy J.
+1
Vakker! Har ett stort ønske om å få denne selv..men det lar vente på seg :)
Michael Wam H.

Takk for for det. Jeg er 9 år og vil gjerne høre deres kommentar på hvordan jeg kunne gjort blidet bedre.
Svein R J.
+1
Å få ett såpass bra bilde av Skjeggmeisen e godt gjordt uansett alder,du e bare 9 år og har tatt dette med sigma 150-500 det e bare flott i seg selv.Vet ikke hvilke innstilinger du har hatt på kamera men du får fineste/skarpeste bilder med dette objektivet på blender 8.Ellers er det kanskje lurt å få ned iso,n litt da det er litt isostøy i bildet.Men når det er sagt skal du være fornøyd med dette bildet det er flott stå på

Mvh Svein
Michael Wam H.

Takk for tilbakemeldingen!
Henrik S.
+1
Hei

Synes du kar lykkes veldig bra her og fått maks ut av utstyret ditt. Fokus sitter som et skudd og bildet viser godt skjeggmeisens leveområde. Bare det å få skarpe bilder med 500mm er i mange tilfeller en utfordring! Gratulerer med et bra bilde av en av våre aller flotteste fuglearter!

Mvh Henrik
Dag Tore ..
+1
Skjeggmeisen er mulig en av våres vakreste fugler. Å få et så godt bilde,krever "godt mot" og dyktighet.Et lite tips,mulig jeg ville kutte noe på venstre side,for å få mere "flyt" i bilde. Men ellers et godt artsbilde i vakker biotop.Her er det bare å gratulere med topp resultat;) DAG T. SILSETH
Odd E. k.
+1
Et flott bilde av skjeggmeisa inne i sivet. Skarpt og i en flott positur. Flotte farger på fuglen som gjemmer seg så fint i sivet. Godt komponert i et fint utsnitt.

Mvh

Odd E.
Michael Wam H.
+1
Hei og takk for hyggelige tilbakemeldinger!Et spørsmål til deg Dag Tore. Du mener det kunne vært kutten noe på venstre side, mener du at det skulle forandres på formatet eller skulle en forstørre bildet mer?
Sjur Gabriel H.
+1
Virkelig bra dette! Har ennå til gode å se en skjeggmeis. Jeg har ikke noe å tilføye utover de fine tilbakemeldingene andre har kommet med. Ville bare gi deg et klapp på skuldra for et imponerende bilde ;)
Henrik H.

Flott skjeggmeisbilde - Bra utsnitt!

Bildene dine ga meg umiddelbar lyst til å gjøre egne forsøk på å forevige den vakre tassen- Takk for dytten:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu