Snøhauk
Når yr fikk rett angående snø, og Bjørn A. Bjerke stiller skjul til disposisjon - så ble det nesten for meget at gamle haukemor også skulle vise seg fra sin gode side. Mang en gang de siste månedene har fruen vært innom, men først idag ble hun festet på undertegnedes brikke. Sky er hun der hun absolutt ikke tolererer linsebevegelse. Det tok tre forsøk idag også før hun valgte riktig prefokusert gadd...
ISO 1250
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-02-04 20:47:19
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 1Dx
  • EF 500mm/f4L IS USM
  • Blenderf/5.6
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger129
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_623727} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
jarl kjetil j.

Så dere har fått temmet svenskadama såpass at hun lar seg avbilde i ny og ne. Flotte portretter dette Odd Chr. hvor snøværet gir en fortreffelig og vakker stemning.

jkj
Asle B.

Sprekt av dama det her, Odd! Det gjør seg med søvær. Ser at lyset ikke har vært det aller beste, men ISO-egenskapene kommer til sin rett her. Teknisk på topp, artig positur på V2, og hvilket blikk! Solide portretter!

Mvh
Asle
Per G.

Ventet i hele kveld på resultatet fra vinterland og nå er hun vist frem i beste omgivelser. Det er magisk stemning i disse bildene Odd Chr. Ikke noe fordærvet kadaver, ingen søppelhaug av en åteplass, kun en vakker lys voksen hønsehaukfrue i vakkert vinterland på en minimalistisk gadd. Alt krydret med snø på hauk og gadd, samt snø i luften. Det tekniske er selvfølgelig på plass også, så dette var morro for oss "på dotten". Gratulerer.
Mvh
Per
Svein Ove L.

2 herlige portrett av denne vakre dama. været er flott også...
Bjørn Åge O.

Helt enig i Per G sin komentar dette ble flott,nyderlig presentert og alt er vel sakt,det lønner seg og velge sin åteplass med omhu da for man sånne briliante resultater.PS jeg påstår ikke at dette er en åteplass
Bjørn Aksel B.

Se der ja, vakker har hun virkelig blitt etter flere år på plassen. Flott gjengitt også. Snøvær er krydder det er sikkert.
Flott jobba.
mvh
Bjørn A
Odd Chr. K.

Tusen takk.
Joda, det var stemningsfullt og en flott opplevelse å sitte og se på snøen dale ned på haukemor idag.
Odd C.
Dag Tore ..

På ny en "praktserie" Av hauken!Snøværet løfter bilde mange hakk.Teknisk meget bra.i vakkert lys og miljø.Det er bare å gratulere med fint resultat! Mvh;)DAG
Svein R J.

På ny flott serie av hauken

Mvh Svein
Roar K.

V2 blei berre lækker. Ser nesten ut som den gjør seg klar til å angripe herr Knutsen.

Roar
Bernt Ø.

Nydelige bilder.

Mvh,
Bernt
Duy P.

Flott blikk av damen i det vinterlig været. Godt jobba for strevet mann.

:) duy
Odd E. k.

Et skarpt bilde av hønsehauken i snøværet. Nydelig positur der den sitter oppe på stolpen. Godt fanget i et fint utsnitt.

Mvh

Odd E.
Henrik S.

Ja tålmodighet gir deg belønning. Herlig stemningsfullt bilde av et særdeles flott eksemplar av arten. Snøfillene er prikken over i`en her.

Mvh Henrik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu