TIL SKREKK OG ADVARSEL!!
På "h å r e t" Denne gangen gikk det heldigvis bra!! Bilførene bak "stod" på bremsene.Elgoksen var bare sekunder fra å bli påkjørt.I 2012 var det mange stygge viltylykker på de Svenske veine: Det ble meldt inn over 46000.Øverst på listen på skadde og døde dyr, var det rådyr,elg ulv villsvin ,grevling og dåhjort .Slike dramatiske viltylykker ,koster også mye skader på dyr og mennesker. Noen ganger også døden til følge.Det står også videre ¨¨ i raporten at den "sårbare"ulven" er innbalndet, hele 26 ulver måtte bøte med livet.i trafikken,dette er meget tragisk,fordi den er også truet på andre måter.både i Norge og Sverige. Et lite tips til alle bilførene,på den mørke årstiden når sikten er dårlig og veine er speilglatte,da må hastigheten settes mye ned.Respikter alle viltskilter som står langs veibanen.Det er her de fleste viltylykkene skjer !!
Elgbilde som er lagt ut i dag,ble også benytte 31-12 2010! Motivet er fotografert i Eda kummune/Sverige. Håper nye tittere på "dotten"setter pris på dette dramatiske fotoskudde som er tatt på rett sted til rett tid!!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger128
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_622043} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Nils Henning A.

Skumle disse når de kommer farende ut i veibanen. Supert fanget.

Nils Henning
Tove H.

Bra du stoppet. Flott bilde av elgen som heldigvis klarte seg.
Bra fortellende bilde, kjør forsiktig.
magnar p.

blinkskudd!


vh magnar
Duy P.

Just on time, gjelder fotografen, elgen og bilistene.
Forsiktig med gasspedalen hjelper nok mye på glatte, mørke vinterveier.

:) duy
Cato E.

Flott dokumentar/situasjonsbilde med undertekst. Bildet er forøvrig flott eksponert i denne situasjonen, og elgen ser ut til å slite litt den også på glatta. Første gang jeg ser dette bildet. Veldig bra Dag.

Mvh
Cato
Henrik S.

Ja snakk om å være på rett sted til rett tid. Dette er situasjoner som skjer raskt og ikke er lett å fange på brikka. Sat du med kamera i fanget når du kjørte og har tatt bilde gjennom frontruta?

Mvh Henrik
Dag Tore ..

Takker for gode tilbakemeldinger! Så et svar til Henrik Strømstad. Var ute og kjørte
bil denne dagen,oppdaget flere elger i veikanten.Den ene dro til skogs,og den andre satte kursen mot brøytekanten Jeg . bråstoppet på veien.satte på "nødblinken! Grep utstyret og styrtet ut! Sikret meg to bilder.Det hele var over på 5-10 cekunder.Elgoksen klarte seg bra,og ruslet videre inn i skogen! Hilsen Dag T.Silseth
Kjell Ivar Ø.

Kometerte dette bilde som du også la ut 31-12 2010. Artig situasjon. på rett plass til rett tid.
Kjell Ivar
Per G.

Godt bilde og god dokumentasjon. Bør virke preventivt på folk flest i trafikken. Flott dette Dag.
Mvh
Per
Dag Tore ..

Tusen takk for mange gode kommentarer! Dette setter jeg stor pris på!;)DAG
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu