Utstyr
  • Nikon D7000
  • Sigma 150-500
  • Brennvidde500mmmm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger100
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_621844} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Dag Tore ..

Rugden er jo en vakker fugl ,som hører til i de dype skoger og myrområder Helt greit med det tekniske,men fuglen er fotografert på asfalten.Savner det riktige miljøet her!;)DAG
Svein R J.

Hei klarer ikke helt å se om dette er asfalt eller grus men spiller ingen rolle ett flott tett på bilde av Rugden er sjelden.Vanskelig fugl å komme innpå i sitt rette miljø ser du den ikke før den letter å er borte .Meget dyktig gjordt dette

Mvh Svein
Jimmy J.

Hei og takk for tilbakemeldinger :)

Bildet er tatt der den hører hjemme...i de dype skoger, men den satt seg i kanten på en skogsvei så jeg fikk bare slengt ned kamera før den flakset videre. Jeg la nok mest ut bildet ikke pga bakgrunnen men mer fordi jeg var fornøyd med å ha fått ett greit bilde av selve Rugda :)

Mvh

Jimmy
Dag Tore ..

Hei Jimmy Takker for god tilbakemelding av rugdebilde! Godt å få et slikt "perfekt" kamerakudd av vakker fugl! DAG
Jostein G.

Fasinerende bilde av rugda! En fugl som er ytterst skjelden å få tatt gode bilder av! Fin sideprofil og skarphet! Et blinkskudd vil jeg si da....denne er så vanskelig å få tatt bilde av. jeg og savner et mer gunstig miljø....men likevel....dette er skjeldent!
Engang plasserte jeg ut et viltkamera for å fange haren. Det viste seg at det frekventerte en rugde der på samme plassen....nesten daglig på nogenlunde samme klokkeslett. De har nok rutiner og vaner disse fuglene og. Jeg lekte litt med tanken på å legge meg i skjul for å fotografere den.... men slo det ifra meg. Kanskje eneste mulighet for å få bilder av denne i naturen..... ved å ha en kamuflasje, tålmodighet av en annen verden....der den beiter mer eller mindre til faste tider....




Mvh Jostein
Bjørn Åge O.

Nyderlig bilde av rugden dette,har studert en del på bildet tit,jeg synes dette holder høy teknisk standar med flotte naturlige farger,gratulerer med denne fangsten for en si.
Jimmy J.

Tusen takk skal dere ha for tilbakemeldinger på bildet :)

Jeg husker også som barn/ungdom at de hadde faste ruter de fløy i skumring og morgen så hadde en tanke for å sjekke det men har aldri kommet så langt :) Aldri sett de beite noen spesielle steder men har man den infoen går det jo an med kamuflasje og en dose tålmodighet :)

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu