Damekonfeksjon i Gamlebyen - 08. 01. 2010
Som et svar på Olav Bjarte's bilde http://foto.no/cgi-bin/bildegalleri/vis_bilde.cgi?id=6815...utvalgid=6 "Damekonfeksjon" fra Gamlebyen i går, fant jeg frem et bilde fra mitt eget arkivet. Jeg visste at jeg hadde fotografert samme motiv selv en gang. Huset til høyre er altså "Damekonfeksjon" fotografert den 8. januar 2010 og ifg. mine egne notater var det minus 18º den dagen!
Hadde ikke noe annet å legge ut og Olav Bjartes flotte nattbilde http://foto.no/cgi-bin/bildegalleri/vis_bilde.cgi?id=6815...utvalgid=6 ble til inspirasjon for meg.
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-01-10 23:16:46
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Panasonic LUMIX DMC-G1
  • Panasonic G Vario 14-45mm f/ 3.5 - 5.6 ASPH OIS
  • Brennvidde14mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_620833} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Olav Bjarte K.

He-he. Morsomt!

Jeg vet ikke om det er elvesiden eller denne som er Gamlebyens ansikt, uansett er jeg alltid imponert når denne fasaderekka møter meg.

To ypperlige bilder i frisk vinterlig kulde, - og så er det disse flotte speilingene i bulkete vindusglass. Fint at du ikke ventet til gata var folketom i originalen!

Cyan skaper kulde og står vakkert til de gylne fargene...

Vh.
Walter S.

Vel, dette med folkene som står og skravler ute i venstre billedkant så må jeg jo innrømme at jeg sto en stund og ventet på at de skulle gå sin vei - men det skjedde IKKE. Tvert om. De flyttet seg lenger og lenger ut i krysset og enset ikke hverken trafikken (typisk for Fredrikstad - man stopper og prater, om det så er midt i gata!) eller kulden. Til slutt bare MÅTTE jeg ta bilden fordi det var så kalt. Nå er jeg glad personenen kom med.

Takker for kommentaren!

Mvh,
Walter
Sissel W.

Flott og skarpt utsnitt av bybilde. Likte originalen best.
Mvh
Sissel Werring
Walter S.

Takk for ditt syn i kommentar, Sissel - og at du tok deg tid til å skrive noen ord!

Mvh,
Walter
Oddmund K.

Vakkert gateparti i vinterlig drakt, liker godt måten det lave lyset kommer inn på som gir glød til vegger og vinduer, og på gata i forgrunnen, og menneskene gir liv til bildet..flott :)
mvh Oddmund
Walter S.

Hjertelig takk for din optimistiske kommentar, Oddmund!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu