Ball of light
Et lite triks for å se om jeg fikk til å lage en ball av flammer. Men var redd for å brenne opp klær og hår, så selve ballen ble kanskje ikke sånn som planlagt. Men en kul effekt syntes jeg
Utstyr
  • Canon EOS 550D
  • Tamron 18-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_620212} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
vegar h.

Her har du ikke fått orb'en helt rund. eksprimenter med vanlig lys festet til hyssing. Da er det både trygt og du får mange fler sjangser. Det er også lettere til de grader. viss du skal lage det med flammer så må du huske og ikke så inntil en vegg da vil det bli mer lys på selve veggen enn orb'en.
lag det heller i det åpene.
Men ikke gi opp lysmaling er den morsomste og mest varierte foto formen. det er ubegrenset hva du kan gjøre. søk opp Jason D light photography,photoextremenist har også en del videoer om lysmaling.
Kjell R. H.

Skal også teste ut lyskuler med stålull etterhvert. Viktig å ha på klær som ikke tar så lett fyr, samt lue og beskyttelse for øynene.
Som Vegar sier er det enklere med lysdioder. Her kan du se mitt aller første forsøk på en "orb":
http://www.foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=594941...erid=29039
vegar h.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu