LEGGER UT NOEN NYE RÅDYRBILDER, FOTOGRAFERT HØSTEN 2012 .SKAL PRØVE Å HEVE KVALITETEN ENDA BEDERE I 2013!!!!
Orginalen viser bukken og råen! Jeg sikret meg mange gode bilder av disse dyrene i 2012.Ryktene sier her i Eda.at denne bukken ble skutt like før jul! I Sverige kan du jakte rådyr i hele januar!!
Helt greie bilde av rådye i fint miljø! Utstyr:Canuon 5,d Mark 2. - Objektiv 500 mm F,4 .Det er også brukt 1,4 Convorter Verson III PS: I 2013 satser jeg på nytt camrahus fra Canon!!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-01-02 16:15:17
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-01-02 16:20:33
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger141
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_619939} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Leif Egil H.

To flotte dyr i fint skogsmiljø.
Den venstre er litt utbrent på "stjerten".
Ellers et ok bilde

Svein R J.

Tre flotte versjoner av rådyr i miljø likte alle sammen

Mvh Svein ( Ps eg og satse på oppgradering av Canon ;-)
Trond W.

Godt nytt år!
Pen seire av rådyra. Likte spesielt v3. Her hadde kanskje panorama fungert bra.

Trond
Inger H.

Veldig fin serie. slik de framstår liker jeg nok det første best. Men tror at versjon tre kunne bli ganske spennende hvis du tok et ganske tett utsnitt.De ligger så fint på linje.

Mvh Inger
Odd E. k.

En flott serie av de skye rådyrene ute på enga og i skogbrynet. Forstår at det ikke er lett å komme innpå disse dyrene, særlig når de værer at noen muligens er i området. Godt fanget disse, der fargene og skarpheten er meget god mot det flotte miljøet de vanker i. Ser du har erfaring med disse dyrene og kjenner de godt nå etterhvert.

Ha en flott fotodag med mange blinkskudd.

Mvh

Odd E
Dag Tore ..

Tusen takk for gode tilbakemellinger!!Bilde av liggende rådyr hadde mulig einet seg som "panorama",men denne gangen valgte jeg å legge ut bilde på denne måten, fordi bildekvaliteten ikke er helt på topp!!:)DAG
Duy P.

Fortsatt Godt Nytt År.
Enig med deg, meget vanskelig med deres hørsel/lukte sans ergo nesten umulig å kom tett på de, men du har klart det meget bra. Fanget de liggende er enda mer krevende. Så jeg velger meg v3, selv om de andre er flotte.

:) duy
Dag Tore ..

Takker for god tilbakemelding! Det var hyggelig at du likte rådyrbildene.Satser på fullt med rådyrbilder også dette året! Satser også på bedere kamerahus,tenker da på å utnytte "ison noe bedre.Håper på å teste de aller siste på markede,nå i løpet våren! Fortsatt Godt Nytt år til deg!:)D.T.Silseth
Bjørn Åge O.

Hei
Synes dette ble en flott serie Dag,Rådyrene i fint flott miljø en flott bukk er det også når det gjelder støyen så har jeg ikke problemer med det så lenge jeg bruker bildefremvisningen i normal format.nokk en gang god serie.Ja nå venter jeg i spenning fremmover Dag på din videre satsing med Rådyrmotiver og nye Hus.det har godt i box for nytt kamrahus for meg også det ble en D300s vert på en prøvetur i dag legger de snart ut
fortsatt Godt Nyttår :Bjørn Å
Frode L.

Hei Dag.

Henger meg på Duy sin kommentar, en flott serie du har her.

Frode.
Dag Tore ..

Tusen takk: Til Bjørn Åge/Frode Langdalen!!
Bernt Ø.

Fin serie igjen Dag, hvor jeg velger meg versjon 1. Bildet er teknisk godt og viser råa sammen med den godt voksne bukken i et vakkert kulturlandskap. Artstypisk, hvor dyrene er på vakt overfor omgivelsene og avslappet i forhold til fotografen på samme tid. Rådyr preges som andre dyr på fotografer over tid, men beholder skyheten - du skal ikke gjøre mye feil før de er over alle hauger. Godt håndtverk!

Mvh,
Bernt
Dag Tore ..

Tusen Takk;( Bernt! Ønsker deg en fin fotohelg!:)DAG
magnar p.

en knallfin serie rådyrbilder !


vh magnar.
Dag Tore ..

Takker for kommentaren :)DAG
Ane Therese R.

veldig flott serie med fine farger ;)
Jostein G.

Disse var flotte. Likte godt kvaliteten i V2. V3 var veldig stilig og artig med tre rådyr liggende. Ville kuttet litt oppe i V3... Orginaliteten her gjør denne til favoritten min blant disse.



Mvh Jostein
Dag Tore ..

Takker og bukker;) Jostein;) DAG
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu