MascaInBlueMotion
I en av vel 100 serpentinsvinger ble bilen satt i hazard - mens jeg balanserte utstyret på tripod ned mot avgrunnen...shot you again in a diff place...
Masca er magisk og tar deg hinsides....når du lar deg dra der....Ligger på en topp mellom 3 sterke fjell og det er ett senter for energi så en fylles av av unormale følelser...bl.a gråt.....
Det er bare ett sted som tar deg slike steder - es Vedra på Ibiza..av øyer....
Det er punkter i deg som lar seg berøres....forsøk det.....
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-01-05 01:16:04
    Versjon #2
Utstyr
  • Fuji S5Pro
  • Tamron 28-300
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger115
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_619753} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Geir-Inge B.

Synes dessverre at dette ble for mye. I mine øyne har du nok "ødelagt" en del for hva som kunne vært ett fantastisk bilde. Men smaken er jo som sagt som baken.

Skulle gjerne sett orginalen på denne, da jeg synes det ville virket mer spennende.
Avsluttet .

Du har jo ødelagt hele bildet i photoshop. Hvor er originalen ?
Jan G.

Skulle gjerne sett både originalen og denne versjonen ved siden av hverandre. Jeg liker dette bildet, naturalistiske landskapsmotiver er det så mange av, her er bildet tilført nye fargelementer og flater. Komposisjonen er under full kontroll. Fargeklangene beveger seg mot grensen for etablert estetikk, men kanskje nettopp derfor.
Mvh Jan
Hermod O.

mucho gracias Jan for dine kontrollerte betraktninger.....
uttrykk for ens formeninger om hvordan en opplever ett inntrykk og får det ut gjennom de elementene en bruker som Photoshop.....er ett ærlig forsøk om de ideene som ruller i topplokkket.....
Har lagt inn pix1 inn i orginalutførelse - som er tatt i sterktt motlys en sen kveldstime.....


Mvh
Hermod
Avsluttet .

Landskapet er vakkert, men dette er inget annet en feilvurdering av lys i originalen, for så og forværre det hele med noe veldig kunstig i photoshop som er helt uferdig. Beklager men photoshop jobben er smakløs og veldig røff i kantene. Det eneste du har klart er å fikse kontrasten på horisonten. Alt annet ser bare ut som tull.
Desverre feilvurderte du lyset i dine settngs i kameraet og det ser ut som du prøvde og kompensere for dette ved å undereksponere litt. Er settings feil så fungerer det desverre dårlig. Det finnes div filtre man kan bruke + justeringer i settings på kameraet så ville dette motivet blitt fremhevet som ønskelig.
Kjersti N.

Vil ikke si meg enig i de andre kommentarene her. Dette er deg og hva du holder på med. Så jeg syntes du er i god tråd med å formidle din stil. Og sett ut fra din stil, er dette et av de vakreste fotoshoppa bildene du har levert. Stilen din er litt surrelistisk, og det er dette også. Fortsett med ditt, for det er dette du kan. Du kunne selvfølgelig ha valgt en helt ordinær måte å vise bildet på, og jeg er sikker på at det også hadde vært vakkert, men det hadde ikke vært deg.

Mvh Kjersti
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu