Vinter portrett
Portrett av ei venninne på spiraltoppen i Drammen
Utstyr
  • Nikon D600
  • Nikon 24-70mm 2,8
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_619332} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Tony Andre H.

Et flott portrett du har fått til her. Passer bra med B/W.
John S.

Tusen takk Tony Andre :):)
Kjersti N.

Jeg styrer som regel unna portrett kommentering da jeg kan minst på dette feltet. Men dette portrettet skiller seg virkelig ut fra mengden. Du har fått en beghagelig nærhet i blikket, og stemningen er å ta og føle på. Skakkinga på hodet tilfører bildet absolutt en dynamikk, som levendegjør bildet betraktelig. Håret henger fint, (dekker bittelitt for mye over leppene) Fantastisk bra utført. Et bilde både du og modellen burde være stolte av :)

Mvh Kjersti
Tove H.

Flott portrett, fint lys, liker det skrå blikket.
John S.

Tusen hjertlig takk for hyggelige kommentarer folkens, det setter jeg virkelig pris på! Dette inspirerer til mer portrettfoto i fremtiden :)
John S.

Foresten lærte jeg meg ei lita lekse her. Jeg har fått venstre øye litt uskarpt grunnet for lite avstand til modellen i forhold til stor blender. Ikke mange cm å gå på, men da har jeg lært det til neste gang :)
Kjersti N.

Syntes ikke det gjorde så mye egentlig jeg. For blikket til betrakteren blir mer fokusert på det nermeste øyet. Og egentlig det som er den store stemningen. Ville ikke hatt den alt for mye mer skarp
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu