Plomari, Lesbos
Kvelden nærmer seg. En liten tur på havnen før vi ser oss ut en taverna for kvelden.
Bildet inngår i albumet Lesbos -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger333
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_61877} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Fred S.

Klassisk gresk, dette. Lesbos ( også kjent som Mytilini ...? ) er en adskillig mange greske øyer jeg har til gode, men det skal bli..) Fine kveldstoner, rimelig velkomponert, selv om båten kanskje er litt midtstilt.
vh fred
Avsluttet .

Vel det er ikke fargelagt i Photoshop, men lyset var slik. Det eneste jeg har gjort er å ''pynte litt'' nederst på pipa.
Avsluttet .

I natt har jeg sovet dårlig, slik at nå er jeg i form til et skikkelig grettent oppgulp. Beklager, dette synes jeg er et stort gjesp, som burde vært vurdert med selvkritikk av autor og holdt unna dette forum. Det er bilde av noe møkk, og ikke stort mer enn det, og har liten interesse i seg selv. Lyset er flatt, skyggeløst og uinteressant, det er ikke gjort forsøk på å finne en spennende vinkel eller kamerastandpunkt, det er kuttet på en tilsynelatende planløs måte, likeså på høyre side. På venstre side forsvinner ut i intet. Objektivet fortegner med en lett puteform, det kan sees midt i bildet - men det er jo ikke autors feil. Et eller annet har dessuten skjedd under komprimeringen av bildet, det er tydelig å se på fargesjatteringene. Sorry, men slik er det i mine øyne. Jeg tror ikke autor får så mange med seg på at dette er et fint bilde, og jeg tror ikke det er så mye å lære av ukritiske klapp-på-skulderen-kommentarer. Innrømmer gjerne at dette innlegget tildels er utløst av diskusjonen vi har at hatt om overfloden av likegyldige bilder og kritikkløs dette-var-et-kult-bilde-kommentarer. her har du en utfordring: gå tilbake til det samme motivet, bruk din kreativitet, vurder lysforhold, spennende detaljer, vinkler, etc. og lag noe med smell i. Lover å kommentere konstruktivt!
MVH
Ioannis L.

To kaíki fortomèno...
ouzo Plomaríou apo tin Mytilíni! ;D
Marit E.

Fint Lesbos-bilde. Kjenner igjen ettermiddagslyset der. Båten er jeg enig med Fred i at den kunne vært mindre midtstilt.
Det er en praktfull øy, anbefales.
Ja, ja, så får du bare overse kommentarene til PS (alias VG?), den er nesten ordrett kopiert fra en annen her på dotten.
mvh Marit
Eirik H.

Einig i at båten er litt for midtstilt. Teknisk er det derimot heilt ok. Fine fargar utan at båten går i siluett. Lyset er ikkje uinteressant spør du meg. Den fargerike himmelen etter solnedgang fengslar jo alltid fotografar.

Etter å ha sett ''petter smart'' sine bilete, framstår den vel overdrivne kritikken som tvilsam.
Hans Petter G.

Takk for trøstens ord Marit og Eirik ...

Når det gjelder plasseringen av båten, var det et poeng for meg å få med småbåtene i bakgrunnen for å vise aktivitet i havnen. Dessuten syntes jeg å plassere den slik med masten loddrett ned i midten av bildet, vannrett på linjen dannet av horisonten understreket følelsen av ro. Men jeg ser faren for at inntrykket av ro går over i det kjedelige.

Ionnais - Ouzoen fra Plomari var nydelig - særlig falt jeg for å drikke den bar sammen med vannmelon.
Inger-Lise S.

Et veldig fint bilde,vakkert og stemningsfullt!Jeg syns at her var det riktig å plassere båden slik du har gjort,og det er langtfra kjedelig! Du ser godt at dette ikke er norsk,ja! Uten at jeg vet hvordan..:-)Hilsen Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu