10 000 ISO helt ubehanddlet
Denne fila er bare konvertert fra RAW til JPG. Den er ikke behandlet på noen som helt slags måte. Heller ikke beskåret. Ingen støyfjerning eller oppskarping. Bilde er tatt under dårlig lysforhold sen ettermiddag, og viser litt av kvaliteten til huset. Bilde er ikke ment som et bilde for kommentering utover isotesten.
Bare en test.
Utstyr
  • canon eos 1DX
  • Canon eos 300mm f2,8 IS
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Annet1/125 sek
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger348
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_617536} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Per G.

Flott dokumentasjon, ikke uventet når det gjelder DXén.
Mvh
Per
Geir K.

Nydelig bilde. Spesielt med tanke på den høye ISO verdien og at bildet er helt ubehandlet. Det sier ikke bare noe om kameraet vil jeg tro. men også om fotografen.

Geir
Svein Ove L.

Hei.
Med slike isoegenskaper er det bare å glede seg til våren og de respektive leikene. kommer godt med tidlig om morgenen..:)

Jeg testet min D800 på 10000 for en stund siden og ble egentlig storfornøyd
Her er resultatet. Det første bildet er ubehandlet bara konvertert til RAW.
http://barenaturfoto.blogspot.no/2012/11/iso-10000.html
Avsluttet .

Henger meg på Geir, hadde vært kjempefornøyd å få denne skarpheten med ett bile jeg hadde behandlet ferdig.. Du trenger vel ikke å skarpe opp mye, når du har så fint grunnarbeid?
Avsluttet .

Det er jo juks å bruke slike kameraer :-(. I forige århundre presswet vi tri-X til 1600 asa med acufine ol.-Hva tror du de stakkar Nikon eierne føler?

Per N.

Formidabelt dette her , jeg har 1D mk4 , hvor mange trinn tror du 1DX er bedre på iso ?
mvh Per
jarl kjetil j.

Dette er jo bare kvalmt og blærete å slenge ut sånt en torsdags kveld, du får begynne å fotografere i dagslys igjen som andre folk;) Neida, interessant og imponerende demo av husets ytelse dette, ingen tvil om at grenser er flyttet for oss med canon hus når det gjelder de siste FF modellene. Virker også som 1Dx er et par strå vasseren en 5d mk III, selv om også sistnevnte leverer flotte filer på høy ISO.

jkj
Jan Fredrik I.

Jada huset er fortsatt imponerende bra. Ganske sprøtt å se hvor raskt utviklingen har gått hva gjelder filkvalitet når du kan levere denne kvaliteten på iso verdier man bare lo av for få år siden. Bildet i seg selv er godkjent det også:-)

Mvh JFI
Thorstein K.

Utrolig, dette imponerer!
Odd E. k.

Et flott bilde av hønsehauken med byttet. Ja, utviklingen med å kunne fange motiver i dårlig lys har nok nådd en revolusjon, og en drøm for fotografen. Men det finnes ogsåavn bakside, da det vil kunne gå på bekostning på farger en finner i motivet. Flott fanget dette motivet, der en lett kan se hvor fantastisk dette blidet er ved bruk av så høy ISO.

Mvh

Odd E.
Håkon Ø.

Ser hva du skriver, men det er jo et fantastisk bilde uansett da, imponerende med så høy iso, virkelig, men det koster penger og tålmodighet for å få så gode bilder. Veldig flott.
Helge H.

Hei

Imponerende utvikling med tanke på ISO. Lastet ned bildet, litt støyfjerning og en ørliten USM og det fremstår helt utrolig.

Har selv akkurat fått en 5D MK III i hus, håper den leverer opp mot dette. Ønskedrømmen er jo et 1,6 crop (7D MK II ??) som leverer det samme.

HH
Dag Tore ..

Her er det bare å ta seg hatten! Dette er bra Bjørn.Teknisk og godt gjennomførst.Denne gangen er haukebilde i særklassen,og gutten fra Mysen er storfornøyd med canonutstyret!! Ha riktig fine fotodager i denne førjulstiden!! DAG
Avsluttet .

For å ungå misforsåelser, så er min kommetar ovenfor selvfølgelig spøkefult ment. Det er utrolig hvordan utviklingen på fotoutstyr har utviklet seg,og både Nikon og Canon er meget bra!

Siden du la ned veto mot bikdekommentar, ble dette respektert :-)
Bjørn Aksel B.

Hei alle sammen. Ja det ser jo ut som om vi er enige i kvaliteten, på dette huset, Og det samme med huset ditt, Svein Ove. Per, Mark IV huset har jeg hatt, og er nok langt bak når det gjelder ISO. Det huset hadde nok sliti med å prestere samme kvalitet som her med 3200 ISO. De andre kvalitetene er det lite forskjell på. Tror ikke 5D mrk II ligger veldig langt bak Jarl Kjetil. Kanskje bittte litt.

Skjønner ikke hvordan en fikk tatt bilder før. Da provia 100 og Velvia 50 var de eneste godtagbare alternativene

Bjørn A
Odd Chr. K.

Støtter meg til jkj`s 1.setning!
Ha en riktig god helg i disse mørketider!
:)Odd C.
Duy P.

Du liker jo mørkt, skummelt og guffent vær, vel stikk motsatt av andre, men det er jo Bjerke stil.
Ingen kommentar til dette huset, vel danket ut de andre D,er allerede når det gjelder iso og opptak.

:) duy
Bjørn Aksel B.

Det skal jo selvfølgelig være 5D mrk III i kommentaren min.
Ellers takk til de to siste også
Bjørn A
Svein R J.

Ja ikke tvil om att utstyret har veldig mye å si men ikke alt dette er jo ett kanonflott bilde det ikke er alle forunt å få tatt

Mvh Svein
Per N.

Nå skal du høre Bjørn Aksel :-) Har sittet å fundert litt over dette med "nedsenket" fotoskjul . har kommet frem til følgende : dette trenger du : en utrangert campingvogn , et par ruller med glassfiber , et fat med polyester , passe mengder herder , tilatelse ifra grunneier og 4 stk. dynamittkuber (glynitt kan også brukes )
Bak inn campingvogna med glassfiber`n så den ikke trekker vann , fyr av dynamittladningen i passende bløtt tereng , dytt vogna på plass og dekk over taket etter behov . Nedstigning ifra takluka , der fikk du den å tenke på :-)
God helg foresten .
Per
Bjørn Aksel B.

En fantastisk ide´Per!!!!:)
God helg til deg også:)
Bjørn A
Lillian Utstrand G.

Du å du! Munch's berømte "Skrik" i fugleform! Rett og slett Et mesterverk! God fotohelg alle sammen!
Mvh Lillian
Bjørn T.

Vel, dette hadde vært noe på høst/vinter i trøndelag hvor det er sparsomt med lys, men selv om ISO-egenskapene er imponerende, kommer ikke slike bilder rekende av seg selv....Mvh Bjørn
Kjersti N.

Flott motiv og BRA resultat med tanke på ISO. Motivet sier mye om naturens brutalitet. Og utrykket på rovfuglen høyner mye, med sitt stolte/krigerske utrykk.

Mvh Kjersti
Magnar L.

Her slenger du ut det ene hønsehaukbildet råere enn det andre i dårlig belysning. Jeg er mektig imponert med tanke på hva du serverer med dette kameraet.
Tydelig at ISO-egenskapene er flyttet mange hakk med dette huset. Bare en feil med det og det er prisen.
Uansett ett flott bilde fra hønsehaukskogen.
Mvh
Magnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu