Sandgraverbarn
Sandgraverne står lavest på den sosiale rangstige i India. De er daglønnere og bor under telt og presenninger. Maten tilberedes ute. Myndighetene har store programmer for å bryte fattigdommens onde sirkel ved å stimulere barna til skolegang, men det er ikke lett når foreldrene er umotiverte. Disse barna er typisk nok med foreldrene på arbeidsplassen og tar etter de voksne i leken.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-11-09 12:19:29
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon Coolpix 950
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetSnapshot
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_614590} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Kirsten H.

Fin beskrivelse av barna, men det er et par forstyrrende elementer i bildet. Den grønne planten til høyre skjuler for mye, og den halve sykkelen burde du unngått. Sykkelen lar seg redigere bort, men planten er det ikke stort å gjøre med. Men innholdet i bildet er sterkt og får meg til å tenke på mine egne barnebarn på samme alder. Barn i Norge vokser opp i en ubeskrivelig luksus.
mvh Kirsten
Lars Ivarson F.

samd medkirsten..sterk bodskap i bilete og tekst..
Cato E.

Et bra og fortellende dokumentarbilde med undertekst til ettertanke. Komposisjonen er bra, men som Kirsten sier noe forstyrrende elementer og kanskje du kunne valgt en annen vinkel. Samtidig tenker jeg at muligheten for en annen komp ikke var tilstede uten å være påtrengende og ikke vise hensyn. Bra lys og fin skarpet i bildet.

Mvh
Cato
Solvår B.

Kirsten sier det så fint. Et bilde til ettertanke.
: ) Solvår
Håkon Ø.

En veldig flott dokumentar dette Jan, blir trist når en ser slik og tenker på hvordan vi velter oss i ting som egentelig ikke betyr så mye. Ønsker deg en god helg.
John A R.

Et sterkt budskap du formidler her! Flott komposisjon utrolig bra fanget. Likte godt det tomme, sørgmodige blikket til jenta i midten, som står godt til budskapet :)
Kirsten H.

V2 ble mye bedre. Godt utført, Jan!
mvh Kirsten
Eirik B.

Hei! Det var et flott miljøportrett du hadde her.Du har kommet deg tett innpå og formidler disse barna i en natturlig setting med samhandling dem i mellom godt formidlet.

Jeg er enig med kirsten angående planten. En annen vinkel ville vel vært eneste medisin mot denne, da den vansklig lar seg retusjere bort. Sykkelen lå jeg ikke en gang merke til.

Mvh
Eirik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu