Portrett ved Berlinmuren
Jeg har ikke vært særlig aktiv her på foto.no siste uke. Dette fordi jeg har vært på reise til Berlin. Her er det min flotte samboer Hilde som har tatt oppstilling ved restene av muren, til ære for fotografen. Det var temmelig mørkt, så høy ISO, lang eksponeringstid og bruk av blits var påkrevd her.
Fotograf
Utstyr
  • Canon 7d
  • 17-55
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/40s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt kamera. Håndholdt eksternblits med min "reise- softboks" klistret på. ISO 800.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger61
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_614108} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Trygve B.

Det var en fint portrett av din kjære samboer. Du fikk frem et mildt og behagelig uttrykk og en fin blikk-kontakt. Jeg skjønner godt lysforholdene. Et bilde som det var godt å se på. Mvh Trygve
Jan G.

Et godt sightseeing-bilde, litt privat etter min mening. Men du har mestret lysutfordringen tålig godt. Lyset i ansiktet kommer litt mye rett på. Med håndholdt blitz hadde de hatt muligheten for å dirigere lyset inn fra siden? Det ville ha gitt mer form og liv til ansiktet.
Mvh Jan
Lars Ivarson F.

pen sambo..rekte her var vi bilete..ville kanskje ha senka øvstekanten litt ... og elles samd med jan g..
Lars-Anders M.

Fjellräven passer godt til damen. Ok bild
Alf B.

Flott portrett med fint lys, er enig med Lars Ivarson angående kutt i toppen men er litt smak og behag det da.

Alf
Eirik B.

Takker for kommentarer:-)
Jan: Jeg ser hva du mener med lysretningen. Lyset er jevnt over hele ansiktet, som dermed mister litt dybde og konturer. Jeg holdt blitsen et stykke ut til siden, men ser at enda mer fra siden kunne nok vært fordelaktig. Her var dette imidlertid vanskelig fordi alt utstyr er håndholdt, og jeg tror jeg brukte hele armlengden min.

Lars: Jeg har vært inne på tanken om et kutt oppe for å få bedre balanse. Jeg har gått bort fra dette av to grunner.
1. Jeg mistet en del av murens dimensjoner. Muren er en viktig del av dette bildet. 2: Jeg ønsket å beholde linjene på grafittitegningen rundt "modellen" fordi jeg synes disse rammer henne godt inn, og de har dessuten kontekstuell betydning. Kanskje hadde det blitt bedre om jeg fotograferte i liggende format. Kom gjerne med forslag hvis dere har gode ideer til hvordan jeg kunne løst dette anderledes. Setter pris på deres konstruktive tilbakemeldinger.

Mvh
Eirik
Bjarte W.

OK portrett av en flott modell. Er enig med Lars om kutt oppe, og synes ikke du mister noe særlig i forhold til dimensjonene på muren. Ser på skyggen bak modellen at du har holdt blitsen ut til venstre, så her har nok muren virket som reflektor. Jeg ville nok justert blitsen en del ned.

- Bjarte
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu