Golden light
Et sikkert høsttegn, sidensvansen dukker opp i større eller mindre flokker her i sør. Enda henger noen epler igjen ute i hagen, til glede for trost og svanser. Bakgrunnen er kveldslyset som lyser opp en 80 år gammel høstfarget bøk som står på tunet hos meg. Blir jo litt voldsom farge men jeg tror jeg liker det selv.
Utstyr
  • EOS 5D markIII
  • Canon EF 400mm f 5.6 L USM
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • AnnetISO 3200. Håndholdt. Exposure Compensation +1 1/3.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_613265} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Knallfint bilde av sidensvansen.Bakgrunn og miljø falt i smak hos meg. Fin detalj med eplet som er blitt spist av.

Øyvind
anders s.

rett og slett et meget lekkert bilde
fint med hullet i eplet som viser at fuglen allerede har forsynt seg
mvh anders
Knut Georg F.

flott julekort.
Mvh Knut
Svein R J.

Flott bilde av svansen med gog skarphet og fin bakgrunn

MVH Svein
Odd E. k.

Et flott bilde av sidensvansen i epletreet. Skarpt og i et fint bakgrunnslys. Flott fotovinkel inn på fuglen. Liker også det fine utsnittet og komposisjonen.

Mvh

Odd E.
Asle B.

Et meget fargerikt og flott bilde av sidensvansen. Bakgrunnen ble jo lekker. Meget god skarphet (ikke minst til å være håndholdt) og flotte detaljer i fuglen. Knall!

Mvh
Asle
Bjørn T.

Et flott hsøtbilde du formidler her! Det er store flokker av sidensvans nå, og epler går ned på høykant. Det er utfordrende å eksponere denne, særlig pga de mørke partiene i hoderegionen, men her har du klart det bra. Likte dette! Mvh Bjørn
Lillian Utstrand G.

Jeg er enig med deg,Jarl Kjetil, at den gule bakgrunnen kan virke voldsom, men dette likte jeg! En så flott fugl som sidensvansen, kom virkelig til sin rett i en slik bakgrunn også, selv om de gule partiene på sidensvansen "drukner" litt i det gule her. Med eplet på greina ble dette et meget pent bilde, synes jeg.
Mvh Lillian
Rita Barbro S.

Et herlig bilde av en vakker fugl.
Nydelig bakrunnsfarge.

Mvh
Rita Barbro
Odd Chr. K.

Ja her måtte jeg lete skikkelig for å finne noe å pirke på, men jeg fant noe...:) En millimeter kutt i venstre kant for å bli kvitt det lille bladet som stikker ut under kvisten. Resten? Jo, resten er bærre lækkert!!!
Odd C.
jarl kjetil j.

Takker for fine kommentarer alle sammen! Bra du fant noe Odd Chr. jeg trenger en oppstrammer av og til ;) Syns forøvrig fjærdrakta til sidensvansen er ekstrem vanskelig med tanke på oppskarping. Den har ekstrem fin struktur og vanlig oppskarping har en tendens til å gi grums og støy.

jkj
Marius Bjørndal V.

Herlig farge, en skikkelig stop effekt! Du har noen blink skudd i samlingen ja! herlig
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu