Høstlig ved Storsæterfossen
Storsæterfossen er en av attraksjonene i Geiranger. En må bruke beina for å komme dit; et par timers rolig gange fra Hotell Union, eller en liten time fra fjellgården Vesterås, dit en kan kjøre bil. Fjellveggen under fossen er nærmest som en stor, åpen hule/uthuling, og en kan gå ned og stå bak selve fossen. En heftig opplevelse, selv om nedturen dit er sikret med kjettinger og rekkverk.
Langs stien oppover ser en over til den aller siste "attraksjonen" i Geiranger; En gammel, verneverdig høi-løe, der veggen som vender mot deg har blitt tagget med to to kvinneansikter som dekker hele endeveggen. Disse kan ikke fjernes siden malingen har trukket inn i det gamle treverket, og det hele har blitt politisak.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger95
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_612825} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Jan G.

En flott naturattraksjon som er godt formidlet i en stram komposisjon. Spennende med lyset på fossen som ligger i skygge. Stor dynamikk i dette bildet. Jeg tror at jeg ville vurdert å kutte krattet i forgrunnen, det gjør fossen og dalen bare mer imponerende og selve komposisjonen vinner på det, etter min mening.
Mvh Jan
Lars Ivarson F.

vakker hauststemning med opplysande undertekst..ingenting mot småbjørkene i forgrunnen..syns komp og snitt verkar gjennomtenkt..eit likandes bilete
Monika Frisvold V.

Må ikke finne på å kutte...
Dette er et bilde fra naturen..hva er det vi opplever om hausten...jo mørke og lyse deler i landskapet..synes du har fått det fint fram her...å da betyr fargene i småkrattet mye for kompen. øynene mine glir fint i leseretning...å brått forsvinner blikket i stupet...å jeg tenker hvordan såg det ut de?

mvh monika
Ronny K.

Et vakkert bilde fra et vakkert landskap. Krattet i forgrunnen er med på å formidle, og bør nok etter min mening være med på bildet.
Trygve B.

Dette likte jeg også. Mange elementer som gjorde bildet spennende. Meget god komposisjon. Mvh Trygve
Berit A.

Et aldeles nydelig og spennende bilde av storslått natur. Nydelige høstfarger og flott lys. Skulle gjerne stått bak fossen og hørt på bulderet. Fint med teksten du legger til. Dette likte jeg godt. :))
Rita Barbro S.

Min mening....ALLDELES NYDELIG


Mvh
Rita Barbro
Heidi N.

Et pent høstbilde med foss og flotte høstfarger. Godt å ha slike bilder å se på, nå når snøen allerede har dekket over det meste. Iallefall her i Nordland.
Heidi
Stig B.

En noe firkantet komp som likevel gir fin øyebevegelse i bildet, først og fremst på grunn av lys/skygge-virkning. Fint at treet i forgrunnen er med i sin helhet, fungerer for meg godt som øyefanger. Har ikke vært på dette stedet ennå.
Fred S.

Takk for kommentarer. Jeg vurderte nok det kuttet jan antyder, bildet blir "renere" da. Samtidig mister jeg såpass mye av fossen at jeg droppet den løsningen.
"Bulderet" bak fossen var ikke direkte øredøvende, en lettvekter av en foss dette sammenlinet med de buldrende, men vakker er den.
Og du Stig som ikke har vært der bør ta en tur til sommeren. Kona og jeg kom tilbake fra en 5-6 dagers tur på Sunnmøre for 1 1/1 uke siden, og det slo meg hvor korte avstandene er der, når en først har kommet seg dit

vh fred
Svein R J.

Nydelig bilde av storslått norsk natur kan det bli bedre?

Mvh Svein
Lars-Anders M.

God bild av pen Norsk Natur. Bra utsnitt. Bra farger. Ok.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu