ETTER EN NATT MED MYE REGN,SMAKER MATEN EKSTRA GODT!!
Det har kommet mye regn her i Vermland. Men du kan ikke ligge på latsiden.Når regnet slutter å pøse ned.Da må du ut å sikre deg nye bilder,som her!!!Jeg har også sikret meg bilde av seks rådyr!! ,På samme bilde. Ny rekord!!!
Helt greit bilde av vakre rådyr i åkren!! Teknisk dato Canon Utstyr:Objektiv 700 mm -Iso 2500. (500 mm + canvorter 1,4 III.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-10-20 23:16:15
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger104
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_612255} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Cato E.

Flott komponert bilde Dag Tore. Skarpheten sitter fint der den skal her. Greie farger etter regnværet. Bra lys, men noe iso/fargestøy i bildet. Om dette skyldes eksponeringen eller kontrast er jeg litt usikker på. Det lengste strået er noe uheldig selv om jeg ser at dette henger sammen nedover etter nærmere ettersyn. Ble litt pirk dette, men tror du tåler og setter pris på konstruktive tilbakemeldinger.

Mvh
Cato
Cato E.

Her kom en versjon til ja. Dette var flott og jeg liker formatet du har brukt her. Upåklagelig skarphet og bra lys. Kanskje noe hard kontrast og demping av det røde? Igjen kun min opplevelse fra min skjerm.

Mvh
Cato
Roar K.

Ja, man ser kanskje litt anderledes på det når man bor midt i "rådyrland" slik du ser ut til å gjøre. Da blir det kanskje mer antallet som gjelder i motsetning til folk flest som ville være sjelykkelige over å møte et rådyr og få noen brukbare bilder.
Litt spesiell redigering på originalen med rådyrene i bortimot svarthvit og bildet som helhet i litt røff utgave med støy. Når man har rådyr i så mange settinger som du har kan man tillate seg å eksperimentere litt.
V2 er mer "normal" utgave slik jeg har av diverse antiloper fra siste tur til Kenya. Likheten er faktisk tilstede også når det gjelder enkelte arter.
Panoramaformatet funker fint og den høye vegetasjonen i bakgrunnen bør være med fant jeg da jeg scrollet opp for å se bildet uten.
At jeg kanskje ville dempet lyset og økt kontrasten kan du sette på kto. for smak og behag.

Roar
Dag Tore ..

Hei Roar Takk for tilbakemeldingen.Kommer til å jobbe mere med det beste rådyrbldene.Planlegger å gi ut flere kalendere ved juletider!! Ha en god fotodag:) Dag T Silseth
Geir K.

To flotte bilder. Skarpe og fine. Godt komponert og fine utsnitt.
Versjon 2 bli favoritten.
God ide du har om kalendere til jul.
Ha en fin Søndag.

Geir
Dag Tore ..

Hei Cato Elvik Takker for tilbakemeldingen. Denne gangen gotar jeg rådyrbildene som de er,De lengste strående er en del av biotopen,og skader ikke bilde så mye her.Men skulle bildene brukes på utstilling,kommer jeg å foreta noe forandringer!! Ha en god fotogag:) Dag T Silseth
Bernt Ø.

Hei Dag,

Nye fine bilder. Jeg liker originalen best her, hvor de to kalvene i forgrunnen er i fokus mens mor følger vaktsomt med bak. Flott høststemning fra rådyrland.

Mvh,
Bernt
Dag Tore ..

Tusen takk til dere alle!! Dag
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu