Trollbekken 2
Se nøye etter i bildet, kanskje du ser det samme som meg?
Fornøyd med skarphet, farger og sløring av bekken bak istappene. Burde vært i vater i forhold til de hengende istappene, men kunne ikke rette mer opp uten å kappe istappene. Det som gjør bildet spennende for meg er alle figurene jeg finner når jeg ser nøye etter. Is er fascinerende!
Bildet inngår i albumet Trollbekken -
Utstyr
  • Canon eos 400D
  • Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM
  • Brennvidde105mm
  • Blenderf/22
  • Lukker2,5 ss
  • Nei
  • AnnetISO 100, RAW, stativ
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger60
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_612047} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Odd E. k.
+1
Et flott stemningsbilde om at kulden har inntatt årstiden. Flott skarphet og i et fint lys, der detaljene kommer så godt frem i isstrukturen. Flott mørke sløring i vannmassene som bakgrunn, noe som fremmer morivet med isen på en fin måte. Utmerket komponert i et fint utsnitt.

Mvh

Odd E.
Roar K.
+1
Joda, bildet er trolsk. Nå vet jo ikke jeg akkurat hva du sikter til, men jeg ser mye rart i bildet. Da bør det kanskje legges til at jeg av og til har litt vel mye fantasi.
Flott utsnitt og jeg ser ingen grunn til å rette til vater her. Istappene i diagonal funker helt fint og skaper god stemning i bildet. Ofte er det fotografens frihet til å skape vinkler etc. som gjør et bilde til et bilde.
Kanskje kunne du ha hatt med ørlite mer oppe og ungått å kutte den oppadgående istappen med en kvist inni. men det blir vel mest pirk.
Lys, skarphet, farger og detaljer sitter fint her.
I dette tilfellet er også jeg helt enig i lang lukkertid - noe jeg normalt ikke er særlig begeistret for på levende vann.

Roar
Eirik B.
+1
Her finner man gjerne det som ligger i ens egen underbevissthet. Og "troll" er jo et godt stikkord. Det er gøy med motiver som man kan se igjen og igjen på og stadig finne noe nytt

Her synes jeg lyset også er svært behagelig, og esponeringen ser veldig bra ut.

Mvh
Eirik
Lise Marie M.

Takk for fine kommentarer, Odd, Roar og Eirik! Roar - fine innspill ang vinkel på istappene! Er enig med deg når det gjelder den oppadgående istappen - det hadde gjort seg med litt luft rundt den.
Noe av det jeg selv ser i bildet: Innhyllet i en krans av is ser jeg en trollgubbe som roper. Han har en lang innfrosset nese av kvist som er knekt på enden.
Foran på iskransen ser jeg et liggende hjerte av is.
Bak isformasjonen ser jeg et hundeansikt, noen har sett dette som en sel - det har ikke jeg klart å oppdage. Fremst på snuten til hunden ser jeg et annet ansikt med en lysere, brun munn.
Det er også et par trollhoder i isen ytterst til høyre på bildet, det ene med en kvist i munnen, det andre med et lite grantre innkapslet i ishodet.

Mvh Lise Marie
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu