Seljestad
Høstbilde
Utstyr
  • Nikon
  • 16-85
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_610581} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Trygve K.

Likte dette landskapsbildet. Du har truffet meget godt med eksponeringen, som gjør at du får frem både detaljer og helhet på en fin måte. Været er i endring, og det er høst. Liker utsnittet og komposisjonen - som er enkel, og rett på sak. :> TK
Amund N.

Som regel bruker jeg stativ når det skal taes sånne bilder, men dette bilde er blitt tatt uten.. så var noe overasket over resultatet selv. Ble ganske bra og alle bilder jeg legger ut er uten redigering. Kansje noen bilder blir kun gjort svart hvitt. Har noe invisteringer med objektiv før jeg blir fornøyd. Har du Trygve Karolius noen forslag til en rimelig Landskapsobjektiv? Jeg har et 10-24 (nikon) og 18-24 (sigma,) sigma objektivet er tåkete og lite fornøyd med det objektivet. Det er og ønskelig med min 2,8 objektiv som jeg kan ta noen bedre bilde i mørke. Hadde vert kjekt og fått noen forslag på gode rimelige objektiver fra andre landskapsfotografer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu