• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-10-04 00:13:50
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2012-10-04 00:20:50
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger109
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_609689} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
John B.
+1
Vakker og litt sørgmodig på en og samme tid dette synes jeg! Flott sløring og vakkert lys. Liker orginalen best av disse to...
JohnB.
Roar K.
+1
Her kommer den lange lukkertiden til sin rett i motsetning til på fosser og bekker etc. der er er mer eller mindre malplassert slik jeg ser det.
I det siste har trenden med store tomme flater vunnet fram, men slik jeg ser det er det ikke alltid positivt for bildet.
Her blir det vel originalen som er best i så måte. Men også der ville jeg har fjerna noe sånt som 4 cm nede sett i min oppløsning på 1920x1080.
I V2 og V3 der min favoritt nok blir V2 ville jeg kutta så mye oppe at du kanskje vil beskylde meg for rett og slett å lobotomere bildet.
Rett til høyre for steinen med bladet ser vi noen undervannsteiner. Rett på oversiden ev det en buet linje. Kanskje 1-1,5 cm på oversiden av det igjen ville jeg kuttet dette.
Men dette er jo bare snakk om forslag og hva jeg ville gjort. Scroll opp og dekk til for selv å bedømme på de to siste og ditto ned på den første.
Kanskje vil du da se noe du ikke så under redigeringen for det er jo som kjent svært lett å se seg blind på egne bilder.

Roar
Ane Therese R.

tusen takk for tilbakemeldinger :) helt enig Roar at man kan se seg blind på egne bilder og jeg ser at jeg har gjort akkurat det, tusen takk :))
Jan Åge H.

Enkelt og stilfullt.., likte originalen best. :)Mvh. Jan Åge
Torgeir M.

En kreativ serie du presenterer! Jeg syns originalen fremstår med den beste komposisjonen, liker også fargetonene best her.


Mvh

Torgeir M
Bjarte W.

Liker fargetonene i v1 & v3, lyset og den fine sløringen, men holder en knapp på v1 med det bredere utsnittet. Jeg ville også kuttet litt nede, slik at bladet kommer litt lenger ned i bildet. Liker stemningen her.

- Bjarte
Ane Therese R.

tusen takk :))
GEIR MAGNE S.

jeg liker sløringen.. ( jeg liker de fleste varianter av sløring) godt med et fast punkt å feste blikket på også. ( bladet )
Ane Therese R.

tusen takk! :)
Lisbeth S.

Fin stemning og gode farger oi orginalen som jeg liker best av versonene, liker sløringen på vannet.

mvh Lisbeth
Ane Therese R.

tusen takk :)
Rita Barbro S.

Enkelt og stilfullt med fin sløring på vannet.

Mvh
Rita Barbro
Ane Therese R.

takk :))
Kirsten H.

Fin sløring, enkelt og stilrent bilde. Jeg vil ikke kutte, så det blir originalen på meg.
mvh Kirsten
Odd E. k.

Nydelig fremstillin av motivet som er så tidløst. Fine sløringer og et godt lys inn på bladet oppe på steinen. Skarpt og i en flott komposisjon og utsnitt.

Mvh

Odd E.
Ane Therese R.

tusen takk begge to :))
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu