Hadde det ikke vært for industrien på andre siden av elva...
... så kunne det vært et riktig så idyllisk bilde. Desverre ser vi nedre delen av Borregaard sin tømmerkai der borte.
På hitsiden ligger Roald Amundsens fødested ”Tomta", og denne spunsingen som vi ser rester av ute i elva, har nok en gang vært deler av en brygge til båtene som hans familie eide. Traff på en meget hyggelig mann der som holt på å sette opp et gjerde rundt den nye "opplevelsesløype" på gården til Roald Amundsen, som fortalte at han fant en god del stein, deriblandt flintstein, som jo ikke finnes naturlig i Norge, rett ved siden av bryggen. Av det kan man slutte seg til at det har vært ballaststein fra f. eks, Danmark, som har blitt lempet overbord her.
Bildet inngår i albumet Svaberg og kyst i Østfold - Bilder fra mine turer langs kysten her på Kråkerøy, Hvaler og Østfold forøvrig.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D700
  • Nikkor AF-S 24-85mm f/3.5-4.5G ED VR
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_609490} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Trygve B.

Flott, Waler. Fin komposisjon. Likte lyset du fikk frem her. Jeg syntes bildet var idyllisk llikevel, selv om det var industri i bakgrunnen. Et fint vandringsbilde. Mvh Trygve
Jan G.

Borregaard er viktig både for Østfold og Norge. Egentlig har vi for lite industri nå. Vi skal være glade for at industrien ligger i naturskjønne lokaliteter, som i Østfold. Tenk på industribyer i utlandet. Bildet ditt er idyllisk og med et flott lys. Komposisjonen er utmerket og teksten var meget interessant.
Mvh Jan
Olav Bjarte K.

Bildet gir meg umiddelbart et lyst og lett uttrykk. Det har ditt avtrykk, og strøk etter din fineste pensel, med en mengde små interessante detaljer.

Jeg har kost meg en god stund på den lille "øya", en flott detalj som bærer mye av komposisjonen.

- Sylskarpt på min skjerm, og bildet etterlater seg en stor porsjon inspirasjon.

Meget severdig!

Vennlig hilsen.
Gunnar V.

Synest dette vart riktig flott. Stilige fargar, og fint med grinda. Bakgrunnen skjemmer ikkje :) M.h. Gunnar
Håkon Ø.

Dette ble nydelig i alle fall, industri eller ikke. Likte fargene i naturen du får frem så godt her, doppene i elven, virkelig en fin komposisjon.
Avsluttet .

Fint lys, men bildet kræsjer totalt og er hverken fugl eller fisk med det industri området liksom tilfeldig på andre siden av elven.
Walter S.

He-he!
:o)

@ Thor: Det nytter ikke og komme å klage over utsikten til industriområdet etterpå, advarsel om det står i tittellinjen til bildet.
Men du skal ha takk for at du gadd å skrive noen linjer, det vitner om engasjement og lidenskap!

En takk også til de øvrige, d.v.s. til Trygve, Jan, Olav Bjarte, Gunnar og Håkon!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu