å slippe lyset inn
Ikke si at søylene må rettes opp. Dette er fra La Familia Sagrada i Barcelona, arkitekten er Gaudi, og søylene hans står ofte alt annet enn loddrett.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger97
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_609311} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Lars Ivarson F.

likte vinkling og snitt, men den sterke sida er vel etterbehandlinga som understrekar at her flommar lyset inn..
Alf B.

Flott bilde der lys og skygger skaper liv og spenning, velkomponert i kjempeflott format

Alf
Jan G.

Nei, søylene skal få stå i fred denne gangen, som et rent unntak. Flott cyanotypi, som kler motivet og lyset. Jeg har fått mye pepper for utbrenthet, her ser vi at utbrent lys i vinduene og på gulvet er et adekvat billeduttrykk. Jeg kan ikke se at det er noe galt i det. (Lettere å si det om andres bilder enn om egne)
Mvh Jan
Fred S.

Takk for kommentarer. Glad du nevnte det med utbrentheten, Jan. Her ser på den som et pluss, som noe som forsterker opplevelsen av interiøret, selv om jeg i mange tilfeller mener det det motsatte om dette "problemområdet"


vh fred
Bjørnar P.

Lyset er i sentrum her, og fremhever arkitekturen på en fin måte. Bildet får en glød som gir assosiasjoner til religiøse bilder. Var i denne kirken for et par år siden, og ble overveldet over en merkelig og nærmest magisk estetikk. Definitivt noe helt annerledes enn hva man vanligvis ser i kirker.
Det var mange kjøretøy og annet rot på gulvet da jeg var der, men her ser det ryddig ut. Kanskje du valgte ut et "rent" område av gulvet?
Per Ove H.

Godt sett. Liker enkelheten og måten du formidler lysspillet på. Får litt assosisjoner til det Matisse-dekorerte Chapelle du Saint-Marie i Vence.

Mvh
POH
Fred S.

Takk til Bjørnar og Per Ove. La ikke merke til noe rot på gulvene, alt var på stell innendørs. Noeb difra kraner rundt tårnene imidlertid.

vh fred s
Trygve B.

Det er rett, søylene skal være slik. Jeg har også vært der. Fint og spesielt utsnitt. Mvh Trygve
Marit O.

Liker hvordan lyse faller og hvordan menneskene er plassert i bilde flata Fred,på min skjerm er ikke lyse utbrent Fred !

Spennende sted dette !

Mvh

Marit
Tove H.

Skulle gjerne sett dette i farger... Fint lysspill inne i den vakre katedralen, bra med de små menneskene som beundrer verket.
Lars-Anders M.

Mine venner gjør natten til dag og sier at lyset er nærmere enn mørket.
Bjarte W.

Tittelen gir jo liksom dobbel mening, ettersom dette er en kirke. Flott vinklet og komponert. Enig med Marit, det er da ikke helt utbrent - jeg også ser konturen av hele blomsten der lyset kommer inn. Liker valget av S/H og etterbehandlingen.

- Bjarte
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu