Haust
Jeg suser forbi dette landskapet på vei til kameratens hytte et stykke inne i fjellheimen i Hemsedal et sted der en kald øl og mat venter på bordet etter en lang kjøretur. Brygget får nok bare vente, jeg bare MÅ få fanget dette øyeblikket, dette er min eneste mulighet. Jeg kikker kjapt i speilene og heldigvis finnes det ingen biler bak meg, jeg setter foten hardt på bremsen og rygger raskt tilbake til akkurat dette punktet. Jeg slukker tenningen, nærmest velter ut av bilen og jeg har nå bare ikke tid til å dra frem stativet, for lyset kan forsvinne når som helst nå. Stillheten overrasker meg litt etter timer med kjørestøy og man kan høre litt fjellvind og litt prating som kommer og avtar i det fjerne. Varmen fra sola tar i kinnet, jeg løfter opp det kalde magnesium- huset opp mot ansiktet på standplass og skyter dette mens solen var på sitt vakreste rett før den forsvant ned bak fjellryggen på motsatt side. Den tynne, friske og rene luften gir samtidig en indre ro og et sterkt inntrykk av et nydelig stykke landskap som jeg akkurat nå bare står og betrakter i et lite hjørne av et lite stykke Norge mens solen sakte men sikkert går ned bak fjellet.
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark II
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_608629} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Walter S.

Vakkert bilde og et lite stykke vakker poesi med på kjøpet. Fin fortelling som gir litt ekstra dimensjon til bildet.

Flotte høstfarger, nydelig lys som såvidt streifer fjellene og får frem strukturene langt der oppe. Fin komposisjon og gode farger.

Mvh,
Walter
Stig Morten T.

Her stemmer alt! Farger, lyset, komposisjonen. Rett og slett et lekkert landskapsbilde. Absolutt verdt å henge på veggen.

Mvh. Stig M.
John B.

Ja dette var både storslagent og vakkert...ja makalaust flott bilde var det! Jeg synes det er like fint om du kutter vekk nedre del av bildet også jeg!!
John B.
Marit A.

Enig med alle her. Dette var fremfor alt, for meg som er nybegynner, sylskarpt og velkomponert.
Håkon Ø.

Et knallfint bilde med gode farger og god komposisjon.
Heidi N.

Her var det jo en hel liten historie. :) Vel verdt et stopp, vil jeg si. Dette ble jo bare veldig flott! :)
Heidi
Fred S.

Fjellmiljøer i alle former fanget på ett foto. Et godt bilde.

vh fred s
Lars Ivarson F.

fint lys og gode fargar..likte myea i forgrunnen og den gode djupna i komposisjonen..velsnitta..likte dette godt
Lillian Utstrand G.

Helt herlig! Nå er fjellet på sitt vakreste, med farger og nysnø! Godt fanget i sollysets siste minutter dette! Håper vi får litt blå himmel i og vindstille i helga også!
Mvh Lillian
Per G.

Godt eksponert og nydelig komp. Viktig å ta seg tid til å stoppe opp i blandt.
Mvh
Per
Chris André G.

Tusen takk for fine tilbakemeldinger her inne, det motiverer masse:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu