below the sky
bildet tatt på Huk Oslo for akkr. en uke siden. Ikke lett å være modell i den kulden:)
Ønsker tilbakemelding
Bildet inngår i albumet Test - Dette er ment som en test på sminken og modellene om de passer sammen. Bildet er flat da bildet belyses direkte av blitsen på kameraet. Prøvde sølv-reflektor for å skape bedre lyssetting, men det ser ut som det ikke funker noe særlig.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger184
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_607984} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Cuu D.
Hei. Jeg var ikke klar over bildet var så lyst.....
Per Olav V. T.
Du skriver "test på sminken og modellene om de passer sammen" noe jeg ikke klarer å forstå hvordan en finner ut av med dette bildet som er gjengitt såpass mørkt og i sort hvitt? Nå har jeg ikke peiling på sminke men antar at en kanskje trenger noe bedre utgangspunkt enn dette bildet for å vurdere det?

Når det gjelder selve bildet så er det på min skjerm (ukalibrert macbook pro) ganske store kontraster. Litt slitsomt med de utbrente partiene i skyene som blir vel intenst, men belysning på modell syns jeg fungerer. Antydninger som gjør at en som betrakter bruker et par sekunder ekstra på å finne ut av hva en ser på syns jeg ofte gjør et bilde mer interessant.
Ser du kommenterer at det ser lysere ut i etterkant, så for mest mulig korrekt gjengivelse bør du kalibrere skjermen din.

Du skriver at du ikke er fornøyd med bruk av sølvreflektor og popup-blits på kameraet? Det er vanskelig å si noe om hva det var du ønsket å presentere, men i dagslys har jeg hatt god effekt av de større reflektorene som selges hos bl.a. kaffebrus.com. Blits på kameraet kan fungere som utfyllingslys som jeg antar du var ute etter her, men du kanskje litt for langt unna motivet ditt her til å få ønsket effekt? Da kan eventuell nødløsning være å justere opp et par trinn på kameramenyen for blitsen.

Motivmessig kunne jeg tenkt meg at modellen forble såpass diskrét opplyst som nå men at du kanskje fikk frem antydninger til noe av bergstrukturen i nedre venstre del av bildet for at dette området ikke fremstår som en stor svart sokkel og å skape litt dybde i komposisjonen. Og om du har noe å hente i RAW-filen så ville jeg prøvd å få frem mer detaljer i de lyse partiene på himmelen.

Faktisk så liker jeg bedre bildet om en beskjærer omtrent midt på i nedre del av de lyse partiene på himmelen. Men det er etter min mening sannsynligvis en god del å hente i presentasjonen med tanke på bedre etterbehandling av skyggepartier og himmelen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu