Sagrada
La Sagrada Familia i Barcelona er et eventyr av en kirke
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger88
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_607669} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Lars Ivarson F.

vakkert..litt i nedste kant eg ville ha fjerna, men elles eit flott bilete med fine fargar og lys, velsnitta og som gjennom vinklinga også, får godt fram altaret..likte dette godt
Håkon Ø.

Nydelig bilde Fred, flott presentert både med symmetri og flott utsnitt. Severdig.
Marit O.

Veldig godt eksponert Fred og for og ikke snakke om symmetrien !
Flott bilde !

Mvh

Marit
Jan G.

Første gang jeg ser bilde av interiøret i La Sagrada Familia. Dette var meget vakkert, virker moderne, god beslysning. Du har fulgt opp prinsippet i kirken med symmetri. Noe annet ville ha skurret.
Mvh Jan
Fred S.

Takk til Lars, Håkon, Marit og Jan.
Ser at symmetri nevnes, og joda, jeg har visst lagt vekt på symmetrien her, uten jeg egentlig var klar over det. Gaudi, arkitekten bak Sagrada Familia og flere andre bygg, pluss parker, i Barcelona, var vel egentlig ingen "symmetriker", påvirket som han var av naturens/naturlige linjer. Søylene hans f.eks. blir som trær, ikke alle står like beint, noe vi så både i katadralen og i den enorme parken Parc Guell, der han har designet byggverkene.

vh fred
Tove H.

Har vært inni katedralen, men da var det så mye oppussing at jeg ikke fikk med dette synet. Vakkert, der lys, utsnitt og farger er veldig bra.Gaudi er med på å gjøre Barcelona til en yndlingsby for meg.
Fred S.

Takk for kommentar, Tove. Ja, Barcelona er absolutt preget av Gaudi. I Tillegg til Famila sagrada og Parc Guell var vi innom to bygg i samme gate (Gracia) som også er "Gaudiske", nemlig Casa Batllo og Casa Mila (også kjent som la Pedrera). Utrolig spennende.

vh fred
Per Ove H.

Du får veldig godt fram de ulike elementene her - alteret, orgelpipene og baldakinen(?). God eksponering får fram lyset og farvene på en fin måte.

Mvh
POH
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu