Meet the legends
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger165
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_607033} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Bente S.
Et spennende bilde!
Først og fremst går øynene mellom de tre elementene: syklisten, plakaten på veggen og trafikkskiltet - bra!
Meet the legends - eller blir de gradevis glemt over tid? Tiden forsterkes av stripene i bildet - som åreringer på et tre - tiden går - ting blir glemt. Eller blir de det - trær vokser - blir minnene sterkere? Blir ting glemt skulle kanskje syklisten syklet andre veien - inn i fremtiden. Men her sykler hun tilbake. Kanskje for å minnes.
Stripene kan også indikere fart - og da passer jo også skiltene inn.
Sort/hvitt synes jeg forsterker uttrykket.

Rare tanker kan dras ut av bildet ditt :)
Karel K.
Tusen takk for kommentaren Bente. Det er jo overraskende dødt her inne - trodde det var nettopp her det var konstruktiv aktivitet(nykomling her). Bildet er kanskje litt "far out", men det er nettopp det jeg liker å holde på med. Teknisk så har jeg blant annet brukt emulsjonsløft her.
Per Olav V. T.
"Det er jo overraskende dødt her inne"
Det skyldes nok at de fleste såkalte bildekritikerne her inne gjør akkurat som deg. Nesten helt utrolig at folk gidder legge inn bilder her uten å bidra med én eneste kommentar i samme slengen.

Når det gjelder bildet ditt er det dekorativt med fin plassering av elementer,syklist, hvit bygning, veggdekor og til slutt vegskiltet som skaper en harmonerende trekantkomposisjon. Har ikke peiling på teknikken du nevner (mulig litt mer faglig anerkjennelse enn et photoshop-filter?) men liker dette.
Avsluttet .
Et motiv med utførelse som krever litt ekstra tankegang kanskje, og jeg skal ikke gjenta noen av de foregående kommentarene som er inne på det mest vesentlige i bildet. Uansett, et underholdene motiv med rom for tolkninger som det er mulig å få mye ut av. Hva du mener med "emulsjonsløft" vet jeg ikke, men det spiller liten rolle. Det er resultatet som teller i dette litt spesielle uttrykket, og som jeg har sett at du bruker (noe lignende) i flere av motivene dine. Ad. kommentaren din om "dødt her inne" så blir det ikke bedre enn det VI gjør det til selv. Mye energi rundt det temaet som blir kastet bort andre steder. Uansett, så ser gjerne flere motiver i denne stilen. Alltid inspirerende med ting som gjøres litt utenom det vanligste, altså et spennende bilde synes jeg.
Bente S.
Da har jeg lest litt om teknikken din og det høres jo spennende ut! Men har du scannet inn bildet i etterkant?
Karel K.
Hei og takk for tilbakemeldingene fra dere :-) Ang "dødt her inne" så har jeg ingenting imot å rette meg etter "nettiketten" her inne. Men som litt fersk inne på f/64 har jeg ligget lavt i terrenget da jeg ikke helt har fått med meg hvordan det fungerer her inne.
Angående teknikk på mitt bilde brukte jeg i hovedtrekk acryl medium på en print, løftet deretter emulsjonen over på nytt papir og scannet bildet ...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu