rype fra nord møter gås fra sør....
Jeg har ei lita tulle med øyne blå, som mener at alle levende vesen mat må få!!
Ja samme hvor vi kommer, så skal alt som rører seg få litt mat og omsorg. Spiller ingen rolle om det er løskatter i Madrid eller en gås på Anti Paros...
Tror jeg har kjøpt for hundrevis av kroner i diverse pølser og brød de 10 siste årene.Litt kjekt for alle sammen da! til og med han med fotoapparatet...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-09-15 00:53:51
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 7D
  • Canon 16-35 2,8L
  • Brennvidde-mm
  • Blender-
  • Lukker-s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger174
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_606817} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
John B.

Veeel, det var nok mest for moro skyld jeg la dette under "fugler" Det skulle nok ha vært under "reise", men pytt pytt, det er jo nesten riktig....
JohnB.
Lars Ivarson F.

hmm ..slåande tittel og to gode feriebilete..likte nok best vinkling og komp i originalen..bra
Solvår B.

V1 for meg. Artig, fortellende bilde.
: ) Solvår
Walter S.

Begge bildene forteller en historie og viser oss med en gang at dette er Hellas med sine blå stoler og artige små fiskebåter.

Bilde #1 viser også utmerket hvor nære enkelte steder ligger til Middelhavet. Når ikke tidevannet er større enn 5-10cm så kan man ha det slik.

Fine fortellende bilder, John. Du kan nok spandere noen hundringser til for å få noen motiver.

Mvh,
Walter
Bjørnar P.

Morsom tittel. Ikke et bilde man dveler lenge ved, men sannsynligvis et bilde som får frem smilet hos mange. Ville strammet opp utsnittet litt for å å frem fortelling enda bedre. Ved å kutte en god del oppe fjerner du distraherende bildeelement, og fremhever dermed også hovedmotivet. Kutte gjerne litt på høyre side også. V2 er et helt annet bilde (ikke en ny versjon) og jeg nøyer meg med å kommentere ett bilde.
Cato E.

2 Flotte feriebilder dette John, med en herlig tittel som fikk frem smilet og latteren min nå på morgenkvisten. Enig med Bjørnar. Orginalen kunne vært kuttet 2-3cm i toppen, men bevares, dette er jo bare flotte og minneverdige feriebilder.

Mvh
Cato
Berit A.

Herlige bilder fra ferieturen. V1 ble kjempeflott og med en veldig artig tekst. ;) Som Walter skriver så må du nok spandere litt ekstra på hver tur, for dette ble et herlig ferieminne. :))
Flott at noen passer på at alle skal få litt mat.
Avsluttet .

V1 er superfint!!
Hilsen Tove
John B.

Takker så mye alle sammen for hyggelige og konstruktive kommentarer!! Er nok enig i at det kan kuttes noe mer. Har allerede kuttet en del i toppen for å fjerne forstyrrende elementer. Tanken med å beholde bilen med ny bakdør, var at det illustrerer Hellas godt der man fikser og ordner uten å være så nøye på hvordan det blir seende ut... Lager en ny versjon med mer kutt litt senere.
Versjonbilde ble med mest for å illustrere det som var budskapet i orginalen, mens noen bruker mest tid på å spise og sole seg, så synes denne lille dama at det kjekeste i verden er å få lov til å mate diverse inndivider som så hjertelig tar i mot...
Ha en flott helg alle sammen!
John B.
Per N.

Herlig dette John :-) både bilder å tekst . Min bestemor mente at : er du ikke glad i dyra , så er du ikke glad i mennesker heller :-)

Lars-Anders M.

Kunsten at legge til en brygge. Vad gjør man da man møter en gås? Jo tar bra bilder.
Bjarte W.

Herlige bilder fra sydlige breddegrader. Har ikke vært med på gåse-mating, men fisker, katter, hunder og småfugler, har fått sitt, ja. Bra kontroll på det sterke lyset.

- Bjarte
John A R.

V1 for meg. Artig tittel og fint bilde :)
John B.

Takk til dere fire sisre også! Kjekt å høre deres synspunkt, og Per! du hadde nok en meget klok bestemor...
John B.
Håkon Ø.

Flott dette av den godhjertede jenta de, en flott situasjon, fint formidlet.
Odd E. k.

Et flott bilde av personen og den sultne gåsa. Flott fanget i et fint utsnitt!

Mvh

Odd E.
John B.

Mange takk til dere også Håkon og Odd E! Kjekt å høre deres synspunkter!
John B.
Fred S.

Med de stolene kunne det ikke være noe annet en Hellas, nei. Trodde til og med at jeg kjente igjen detaljer fra Naxos, men Antiparos er jo i nabolaget, da.
Hyggelig møte mellom rypa og gåsa.

vh fred s
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu