Morgenen kommer inn over elven
Bildet inngår i albumet Glomma. Tynset - En serie hvor jeg prøver å fange hvordan stemningene skifter med lys, tid på dagen og årstid
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger215
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_60672} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Inger-Lise S.

Vakkert og delikat! Diffust og herlig! mvh Inger-Lise
Rune L.

Helt herlig og fredelig atmosfære. Fin fargetone i bildet. Mener at du med fordel kan kutte nedre del av bildet, slik at den lille ''fliken'' med asfalt nederste i venstre hjørne kuttes vekk. Mener at det ikke ødelegger, men heller forbedrer bildet.

Mvh
-RL-
Marianne M.

Heia Hans Petter....
Er enig med Rune,her hviler det en fredelig atmosfære over bildet ditt...Er også enig med han når det gjelder beskjæring av bildet.Asfaltfliken bør vekk! Liker komposisjonen din også.
Vennlig hilsen Marianne
Fred S.

Fin/OK stemning her; men asfalten må selvsagt bort, og jeg ville også ha droppet hele bjørka, og heller konsentrert meg om et ''renere'' motiv fra selve elva. Ville vel også ha forsøkt meg fram i Levels med tanke på kraftigere farger/kontrast, selvom det er mest trolig at dette motiv kler den duse varianten.
vh fred
Inger Anne Maritsdotter V.

veldig vakkert dette her!:-)
Vh Inger Anne
Sidsel A.

Nydelig.
Mvh Sidsel
Hans Petter G.

Tusen takk! Asfalten i hjørnet er en klar glipp. Jeg er litt usikker å bjørka, Fred. Selv synes jeg den bidrar litt til atmosfæren.
monica p.

Veldig stemningsfult og fint, og så er det blåtoner, og da har du fanget interessen min, blått er flott.
Bra Hans Petter.
Mvh Monica:o)
Ketil K.

Fint stemningsbilde. Asfalten er nevnt. Synes kanskje veikanten i fronten blir litt dominerende. Det hender kanskje litt lite i bildet også - selv om lyset og speilingen i tåkehavet er fin. En menneskelig siluett, robåt el.l. ville hevet bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu