En sommer er over.
Ja, nå er sommeren forbi og denne rosen tar farvel med en herlig tid som nå svinner hen. Derfor må denne rosen ligge her på foto.no og minne iallfall meg om en god tid med håp om en ny sommer.
Greit nok, men for de mer proffe fotografer er nok ikke dette det store, det vet jeg nå godt, men,men, jeg lar den gå ut.
Utstyr
  • fujifilm x pro 1
  • 60mm makro
  • Brennvidde60mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Annetikke noe spesielt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger75
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_606448} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Lars Ivarson F.

ja, heretter vert det kun regn og endå meir pissrøyte..og rosa di falmar og dett av stilken til slutt..godt du fanga dei fine fargane i rosa mot det blå..god komp..velsnitta
Jan G.

Jeg er ikke enig, rosene kan blomstre fram til jul! Denne var veldig fin og med sjeldne farger. Og høsten: Er ikke det fargenes tid? Ingen grunn til å forvile.
Mvh Jan
Bjarte W.

Nok et fint bilde av rosen, nå med flotte dråper på. Som Jan, har også jeg tatt bilde av roser i november, så kanskje holder den ut litt til - får håpe det. Og enda bedre; Kanskje den kan lokke sommeren til å bli en liten stund til også..

- Bjarte
Geir K.

Enig med Jan her. Ingen grunn til og fortvile enda. Nå er det høsten som rår,og med høsten kommer fargene frem. Og med fargene kommer det mange flotte foto objekter.
Flott bilde av rosen med flotte duse farger.

Geir
Avsluttet .
+1
Her var det mange fine farger som ga et vakkert helhetsinntrykk.
Det er som om jeg skrues innover mot kjernen, med økende lyst til å søke tilflukt og å bli omfavnet av de ivaretagende kronbladende.
Helsefremmende, skulle jeg mene.
Inger Anne Maritsdotter V.

Eg likte også godt helhetsinntrykket her med dusheten og fargene i bakgrunnen som en fin innramming til denne vakre rosen.

Måtte sola snart gjøre sitt inntog her i vest!

Roar K.

Jada, sommer'n kommer nok sikkert tilbake - like regnfull som i år så da får vi se om Oslo slår bergen med antall mm nedbør også neste år. Noen sammenlikning med Haugesund har jeg ikke sett.
Skarp og detaljert rose med gode farger. Hvorvidt det er dråper etter regnet eller om fotografen ga en omgang med spruteflaska for å få dråper vites ikke. men det gir uansett en god virkning.

Roar
Trygve B.

Nei, Roar det er det uendelige regnet som har skapt dråpene. Ellers takk alle sammen for gilde kommentarer. Det er nå et enkelt bilde, men jeg synes roser har noe flotte former. Mvh Trygve
Berit A.

Henger meg på rosen her, en nyyydelig rose med flotte farger. Og den varer sikkert lenge enda. :))
Alf B.

Hei Trygve

Ja sommeren er forbi det er helt sikkert. skikkelig høstvær for tiden her hos oss på Haugalandet så den flotte og fargerike rosen din gjorde godt og se på i dag, kjempeflott bilde

alf
Trygve B.

Takk for kommentarer igjen. Alf, du bor I Aksdal, så koselig. Mvh Trygve
Håkon Ø.

Dette ble jo riktig lekkert, med flott lys og flott komponert.
Liker de fargene du får frem rundt blomsten, gjør det hele meget severdig.
Carsten H.

Fargeprakten, dråpene og skarpheten gjør ditt bilde veldig severdig. Flott Trygve!

Mvh. Carsten
Kirsten H.

Jeg har som regel roser fra egen hage på bordet julaften. Det gjelder bare å klippe flittig framover, så kommer det stadig nye. Du sier ikke noe om navnet på denne sorten, men den minner om en stilkrose jeg hadde for noen år siden. Men rosene fryser av og til om vinterene, ikke alle er så hardføre for frost. La oss glede oss over dette vakre eksemplaret!
mvh Kirsten
Jostein S.

Hei
Du presenterer mange flotte roser Trygve
Falt for dette bildet med den fine fargekombinasjonen
Bare herlig!
Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu