weekend i Budapest
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-09-05 15:03:48
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger102
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_605496} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Lars Ivarson F.

med det flotte golvet og trappa som fører oss opp og lenger inn i biletet, så føler eg ikkje for dama...elles god teknikk og fint vinkla og snitta
Heidi N.

Dette var jammen et flott sted! :) Ville kanskje hatt dama et annet sted i bildet. Når hun nå er så langt vekk og rett foran det røde teppet i trappa går det liksom litt i ett med klærne hennes.
Heidi
Trygve B.

Dette er godt fotografert. Det er ikke så lett å ta slike bilder innendørs med mange lamper her og der. God jobb du har gjort. Dama, ja det hadde vært ok uten henne, men det er nå så, ikke det store prblemet. Mvh Trygve
Fred S.

Takk for kommentarer. Ja, den dama..., hun har en tendens til å dukke opp steder der hun helst ikke skal være.
Legger ut ekstrabilde tatt lenger nede i foyeren, trappa på bilde no 1 sees lenger bak. Helt fritt for damer og andre uhumskheter...

vh fred s
Heidi N.

Likte utsnittet i v2 mye bedre. Litt dumt at du mister det flotte mønsteret på gulvet, men man kan vel ikke alltid få i pose og sekk. ;) Ville kanskje prøvd å rett og slett klone henne vekk i v1.
Heidi
John A R.

To velkomponerte bilder! Fin dybde i begge bildene. Nydelig gjenskinn/speilinger i de blanke overflatene. Likte begge bildene godt :)
Tor Inge O.

To flotte bilder, dyktig utført der vers 1 falt aller best i smak .
Håkon Ø.

Dette ble to fine bilder med gode perspektiver. Syntes du får vist storheten ved dette palass eller hva det kan være på en fin måte. To severdige bilder.
Fred S.

Takk for nye kommentarer.

vh fred s
Rita Barbro S.

Velkomponerte bilderdu viser her Fred1
Stilig.

Mvh
Rita Barbro
Lars Ivarson F.

syns v2 vart kjepeflott med det blå lyset
Avsluttet .

Ekslusivt, rent og velkomponert.

mvh Ulv
Marit O.

Her så det dyrt ut Fred,ikke noe for min lommebok hehe :)
Fint komponert!

Mvh

Marit
Fred S.

Takk for kommentarer alle fire.
Marit: Budapest er kanskje den rimeligste hovedstaden i Europa ( sammen med de baltiske byene), og det kostet ikke "allverden" å bo et par netter her

vh fred s
Bjarte W.

Lekre bilder av lekkert interiør. Liker begge, men holder en knapp på den storslåtte originalen. Synes det er mer ro i v1, og det blå lyset i v2 ble litt kaldt for meg.

- Bjarte
Per Ove H.

V2 viser meget elegant interiør og er tilnærmet perfekt symmentrisk, men virker litt livløst sammenlignet med v1. Kanskje jeg er farveblind, men synes damen i v1 gjør seg. Selv om v1 ikke er perfekte symmetrisk, synes jeg det er mer innhold her.

Mvh
POH
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu