Ålesund sett fra Fjellstua
Ble litt rot med skyene... Hjelp? Er klar over at skyene har flyttet seg mellom eksponeringene, og at det er grunnen til at det ser ut som det gjør.
Ok, men kunne gjerne hatt skyene i orden.
Utstyr
  • Canon 7D
  • 10-22mm
  • Brennvidde12mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetStativ, 2 eksponering
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_604742} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ulf T.

Har du ikke en ghost-funksjon i programmet du bruker? Burde fikse dette...
Harald G.

Et flott motiv du har her men etterbehandlingen er etter min smak alt for hardhendt. Men selvfølgelig smaken er jo forskjellig. Dersom du er ute etter å lage de beste bildene uten for mye artefakter og bare benytte fordelene med HDR og skape bedre dynamikk anbefaler jeg Photomatix brukt på grunninnstillingene med +/- 1 EV i bracketingen (3 bilder). Ønsker du mer effekt er det jo bare å dra på men det er et godt utgangspunkt syns nå jeg.
Mvh
Harald G.
Odin J.

Ulf: Er satt sammen i photoshop, men er ikke helt klar på hva jeg må gjøre for å unnslippe ghost..
Harald: Har gratisversjonen av photomatix pro, men om jeg skal ha bilder derfra lagres de med logoer fra photomatix..
Harald G.

Dersom du er fornøyd med PM så hvorfor ikke kjøpe ca. Kr. 450,00. Det er vel det programmet som takler dette best sier eksperter.
Roar K.

Jeg ser du har fått forslag til program over her.
Men for å reparere dette enklest så kan du kutte Ca.5 cm i topp. Scroll opp for å dekke til i topp. Da saer du samtidig at dybdefølelsen øker fordi for mye himmel oppe har lett for å drepe dubdesuget i himmelen..
Hvis du fortsatt synes skyene ute til høyre er for ruglete så finn fram malerkosten - les klonern og jevn ut litt her og der. Jeg synes ikke det er nødvendig med siste operasjon for av og til fremstår jo skylaget omtrent slik kalt perlemorskyer.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu